Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Петро Гончарук: «Переконаний, що найближчим часом ситуація в Україні стабілізується й буде знайдено мирний компроміс»

7 березня 2014 - 12:34

Заступник голови облдержадміністрації Петро Гончарук зустрівся з першим секретарем Посольства Фінляндської Республіки в Україні Анссі Куллбергом та військовим аташе посольства Юхані Піхлаямаа для обговорення суспільно-політичної ситуації в Україні та, зокрема, в Запорізькій області.

- В області ситуація досить спокійна, всі підприємства та бізнес працюють, житлово-комунальні послуги надаються і жителям регіону, й усім підприємствам. У нас змінився голова облдержадміністрації, на цю посаду призначено Валерія Баранова. Він – людина місцева, тривалий час був міським головою м.Бердянск, також був народним депутатом України. Я працював з Валерієм Барановим протягом дев’яти років, тож знаю його ставлення до бізнесу та інвесторів і можу гарантувати, що ви можете розраховувати на підтримку обласної влади й у майбутньому, - зазначив Петро Гончарук.

Посадовець зазначив, що керівництво області переконане в тому, що ситуація в Україні найближчим часом стабілізується й буде знайдено компроміс, адже головне – це мир.

- Переконаний, що краще один раз побачити на власні очі, ніж читати про ситуацію в новинах. Сьогодні, проїжджаючи по Запоріжжю, ми не побачили нічого небезпечного, ситуація спокійна, і це радує. Фінські підприємства дуже переймаються через ситуацію в Україні, але бізнес не закривають та вичікують, як події будуть розвиватися в майбутньому, - зазначив Анссі Куллберг.

Петро Гончарук підкреслив, що Запорізька область давно співпрацює з фінським бізнесом і сподівається на подальшу роботу.

- Країну очікують серйозні реформи, спрямовані на спрощення ведення бізнесу, і я переконаний, що це відчують наші фінські колеги. Для активного розвитку бізнесу необхідний потенціал, кваліфіковані фахівці та працелюбні люди, і все це є на запорізькій землі, - наголосив Петро Гончарук.

Після зустрічі з керівництвом облдержадміністрації перший секретар Посольства Фінляндської Республіки в Україні Анссі Куллберг та військовий аташе посольства Юхані Піхлаямаа відвідали ЗАТ «Запоріжкран».

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України