Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Органічне землеробство – вперше на спеціалізованій виставці «АгроТехСервіс-2014»

12 березня 2014 - 13:15

Органічне землеробство – вперше на спеціалізованій виставці «АгроТехСервіс-2014»

У рамках роботи IV Міжнародного АгроІнвестФоруму у виставковому центрі «Козак -Палац» відкрилась XIII спеціалізована виставка сільськогосподарської техніки та технологій «АгроТехСервіс-2014». Виставку відвідав заступник голови облдержадміністрації (стажування) Олег Ніколенко.

Цього року учасниками виставки стали близько 60 компаній, які представили свою продукцію, послуги та техніку на загальній площі понад 4000 кв. м .

Запорізьким аграріям була презентована сучасна сільськогосподарська техніка та комплектуючі до неї, автозаправні комплекси та обладнання, біопаливні технології, засоби захисту рослин і добрива, посівний матеріал, обладнання для тваринництва, системи поливу тощо.

У програмі виставки вперше демонструються експозиції, присвячені органічному землеробству. Також на «АгроТехСервіс» традиційно представлені спеціалізовані тематичні розділи «Біопаливо. Інноваційні технології» та «Переробка сільгосппродукції».

Так, ПМВКП «Ассоль» продемонструє багатофункціональні машини MultiOne і ознайомить з їх використанням у процесах одержання, транспортування і зберігання продукції сільського господарства. ТОВ «Новофарм» та «Агротехсервіс- 2014» презентують всесвітньо відомий бренд Case IH, об'єднуючий виробників сільськогосподарських машин, тракторів, зерно - і кормозбиральних комбайнів, обприскувачів і грунтообробних машин за найпередовішими технологіями сучасності із застосуванням електронної діагностики робочого процесу та безпілотним автоматичним водінням самохідних машин.

Широкий вибір агротехніки від провідних виробників України та зарубіжжя представить також компанія «Техноторг», обладнання для тваринництва - «АТ техніка».

Вперше на спеціалізованій виставці «АгроТехСервіс» Запорізький арматурний завод продемонструє обладнання для свинокомплексів.

Традиційно увагу буде приділено питанням посівного матеріалу, добрив і засобів захисту рослин. Компанія «Родючість» підготувала для експозиції дельтаплан - ідеальний, за висновком фахівців, апарат для ультрамалооб'ємного обприскування посівів. Уперше на виставці представлена продукція компанії «Заатен-Уніон» - союзу селекційних компаній у Німеччині. Селекція ведеться практично по всіх культурах - зернових, олійних, бобових, кормових. Органічні добрива будуть представлені на стенді компанії «Гермес».

 

Режим роботи виставки «АгроТехСервіс»:

  • 12 березня - з 10.00 до 17.00
  • 13 березня - з 10.00 до 17.00
  • 14 березня - з 10.00 до 15.00

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 796-го дня війни

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.