Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Проект партнерства Канада - Україна “Регіональне врядування та розвиток”

31 березня 2006 - 16:54

29 березня 2006 р. у м. Запоріжжя в рамках Проекту партнерства Канада-Україна “Регіональне врядування та розвиток”, що фінансуєтьcя Канадським Агентством Міжнародного Розвитку (CIDA) та реалізується Канадським Інститутом Урбаністики (CUI), спільно із Запорізькою обласною державною адміністрацією та Запорізькою обласною радою було проведено міжнародний семінар і круглий стіл.

У заході взяли участь перший заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Сін , заступник голови Запорізької обласної ради Олександр Бережний , начальник управління з питань регуляторної політики та підприємництва обласної державної адміністрації Світлана Кругляк , провідні експерти з Канади, Литви та України.

Цей Міжнародний семінар є другим і з серії заходів, які будуть проведені в рамках проекту. На семінарі обговорювалися наступні кроки в процесі стратегічного планування розвитку Запорізької області, проведені дискусії з наступних питань: сильні та слабкі сторони існуючої в області практики планування розвитку, напрацьовані в рамках попереднього семінару; питання, які мають бути представлені в стратегічному плані розвитку області; питання організації процесу стратегічного планування.

Цей семінар і круглий стіл є заходами, спрямованим на подальшу спільну діяльність всіх зацікавлених сторін для роботи в межах проекту щодо розробки та реалізації стратегічного плану розвитку області. За результатами семінару планується створити робочу групу, яка у співпраці з міжнародними експертами готуватиме стратегічний план розвитку області.

Згідно із домовленостями, досягнутими між представниками Проекту та першим заступником голови Запорізької обласної державної адміністрації Олександром Сіном, з метою організації діяльності Проекту в області між Канадським інститутом урбаністики та Запорізькою обласною державною адміністрацією буде підписано Меморандум про взаєморозуміння. Створюється Наглядова рада Проекту та його обласне представництво.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області