Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Пасажирські перевезення під контролем

5 квітня 2006 - 16:32

Згідно з розпорядженням голови облдержадміністрації від 22.07.2004 №309 «Про посилення безпеки руху» місцевими органами державної влади та органами місцевого самоврядування постійно контролюється виконання умов договорів перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування. В разі виявлення порушень зазначені договори розриваються. Регулярно проводяться перевірки роботи автоперевізників із залученням контролюючих органів у сфері автотранспорту та відповідно вживаються до порушників дієві заходи.

На виконання доручення голови облдержадміністрації від 09.09.2005 №08-01/20 «Про покращення автотранспортного обслуговування населення області» створені та діють районні робочі групи з питань впорядкування обслуговування населення області автотранспортом загального користування. Вони здійснюють розроблення перспективних заходів щодо підвищення рівня безпеки перевезень в області.

Також для зменшення аварійності на дорогах Запорізької області розпорядженням голови облдержадміністрації від 26.01.2006 №20 створена Координаційна рада з питань безпеки дорожнього руху. Одним із напрямків роботи ради є сприяння державному нагляду та контролю за дотриманням законодавства про транспорт, дорожній рух.

Згідно розпоряджень міських голів міст обласного значення та голів райдержадміністрацій для зменшення аварійності на дорогах області дорожніми службами проведено часткове обстеження вулично-шляхової мережі. Аналіз показав, що дороги після зимового періоду перебувають в незадовільному стані і в зв'язку з цим визначено першочергові обсяги робіт з ремонту доріг. На даний час найбільш небезпечні ділянки облаштовані відповідними знаками.

Тривале снігове покриття дещо загальмувало повне визначення обсягу ремонту доріг області, а відтак і розробку плану їх відновлення, проте, поліпшення погодних умов вже дозволяє шляховикам області закінчити цю роботу.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 790-го дня війни

Розбір завалів і демонтаж на ДніпроГЕС досі тривають, – Іван Федоров

Європейський тиждень вакцинації: лікарі нагадують про важливість щеплень

Робота для людей з інвалідністю: держава компенсує витрати на створення інклюзивних робочих місць

Уряд України надає грантову підтримку для розвитку агросектору

Запальний черліденг: запорізькі дівчата відточують свою майстерність

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 789-го дня війни

«До нас приїжджають діти з сусідньої області, адже в нас є укриття, а значить – можливість навчатися офлайн», – директорка однієї зі шкіл Запорізького району

Понад 10500 ноутбуків отримали школярі Запорізької області від ЮНІСЕФ

Понад 200 коптерів та іншої техніки передали військовим на Запорізькому напрямку