Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Голова облдержадміністрації зробив внесок до проекту «Любов милосердствує»

7 квітня 2014 - 17:03

Голова облдержадміністрації зробив внесок до проекту «Любов милосердствує»

Четвертий рік поспіль в області проводиться благодійний телемарафон «Любов милосердствує», ініціатором якого є Запорізька єпархія Української православної церкви. Перший раз у цьому проекті взяв участь  голова облдержадміністрації Валерій Баранов.

Завітавши на фінальну частину телемарафону, який транслювали на трьох запорізьких телеканалах – «Запоріжжя», «ТВ-5» та «Алекс»,  глава регіону висловив переконання, що подібні заходи зі збору коштів на підтримку хворих запорізьких дітей – дуже важлива складова нашого суспільно-політичного життя.

- Сьогодні суспільство об’єдналось на фоні тієї ситуації, яка склалась у країні. Люди стали більш відповідально ставитися один до одного, допомагати у біді. Кожен з нас відчув, що таке справжній патріотизм. Допомагаючи тим, хто в скруті, ми демонструємо свою громадянську позицію,  стаємо монолітною державою. Тому саме сьогодні у нас з’явився шанс розпочати життя з чистого аркуша, - сказав Валерій Баранов.  

Подякувавши організаторам проекту, зокрема, архієпископу Запорізькому і Мелітопольському Луці, голова облдержадміністрації Валерій Баранов зробив особистий внесок на рахунок благодійного телемарафону в межах власної заробітної плати.

- Для кожної дорослої людини немає нічого страшнішого, ніж хвороба дитини. Той, хто пройшов горнило серйозної хвороби, стає добрішим. Тому наше завдання – врятувати якнайбільше запорізьких діточок, які обов’язково стануть гарними фахівцями, справжніми патріотами рідної землі, - зазначив голова облдержадміністрації.

Протягом трьох годин, упродовж яких телемарафон проходив у прямому телевізійному ефірі, телевізійники розповідали про долі дітей, які проходять лікування у відділенні онкогематології, а також у студії виступали музиканти, митці та небайдужі запоріжці. Всі вони переконані: любов здатна допомагати, любов здатна лікувати…

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 796-го дня війни

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.