Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі освітяни - серед кращих новаторів країни

9 квітня 2014 - 15:30

Запорізькі освітяни -  серед кращих новаторів країни

У Міністерстві освіти і науки України відбулося урочисте нагородження переможців Х всеукраїнського конкурсу «Вчитель-новатор», який проходить у рамках V Всеукраїнського форуму Microsoft «Вчитель – новатор». Гран-прі конкурсу отримала запоріжанка - вчитель економіки комунального закладу "Запорізька спеціалізована школа-інтернат   ІІ-ІІІ ступенів "Січовий колегіум" Ліна Кравченко.

За повідомленням Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, захід організовано компанією «Майкрософт Україна» за підтримки Інституту інноваційних технологій та змісту освіти Міністерства освіти і науки України відповідно до Меморандуму про співпрацю на 2013-2018 роки між МОН та компанією «Майкрософт Україна».

Метою заходу є опанування освітянами сучасних педагогічних та інформаційно-комунікаційних технологій, підтримка роботи педагогів у розробці та впровадженні мультимедійних програмних засобів навчання та ознайомлення з передовими новітніми технологіями у роботі вчителів для підвищення рівня загальної середньої освіти в Україні.

Серед переможців Х всеукраїнського конкурсу «Вчитель-новатор» є представники області - директор Зеленівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів природничо - математичного напряму Приморської районної ради Наталія Гончар та вчитель початкових класів спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 ім. Героя Радянського Союзу О.М.Кота Токмацької міської ради Тамара  Косован.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області