Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В Запоріжжі вперше в Україні відбулася Страхова споживча конференція

10 квітня 2006 - 14:13

Начальник головного управління економіки облдержадміністрації Елла Слепян взяла участь у роботі першої Страхової споживчої конференції «Порівняння, можливості, вибір».

Ініціатором і організатором заходу, який проходив у Запорізькій торгово-промисловій палаті впродовж двох днів, виступила Ліга страхових організацій України, яку очолює президент Олександр Філонюк. Ліга розробила і впроваджує проект проведення регіональних страхових конференцій для споживачів страхових послуг. Учасники запорізької конференції визнали, що цей проект стане новим етапом у формуванні відносин між страховиками та страхувальниками.

- Через такі конференції, круглі столи, зустрічі фахівців досягається прозорість національної сфери страхування та забезпечується цивілізована співпраця страховиків, відбувається формування клієнтських сегментів, – зазначила Елла Слепян. Актуальність заходу полягає в консолідації зусиль всіх учасників ринку таких специфічних послуг , їх активне позиціонування на регіональному рівні.

Понад 130 керівників та фахівців фінансово-економічних підприємств великого та середнього бізнесу Запоріжжя, страхових організацій регіону, провідних банків, представників споживачів страхових послуг взяли участь у конференції.

- На даному етапі страхова галузь стикається з багатьма проблемами, основна з яких – недостатньо розвинений рівень обізнаності населення в тематиці страхування, - зауважила Елла Слепян. Система комплексного інформування щодо суті та необхідності страхового захисту має виступити тим каталізатором соціально-економічного розвитку, якого так не вистачає нашій галузі.

У рамках конференції відбувся майстер-клас з питань оцінки промислових ризиків на прикладі компанії, яка має більш ніж сторічну практику в страховій діяльності – «Мюніх Ре». Майстер-клас провів керівник представництва «Мюніх Ре» в Росії, Україні і Білорусі доктор Петер Мюллер.



Прес-служба облдержадміністрації

 

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області