Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Місцевих товаровиробників запрошують долучитися до тендерних конкурсів

24 квітня 2014 - 09:57

В обласній державній адміністрації відбулася виставка продукції запорізьких товаровиробників,  організована Департаментом агропромислового розвитку ОДА.

У цей день у будівлі облдержадміністрації проходили три масштабні заходи - розширене засідання колегії Департаменту освіти і науки ОДА, засідання ради директорів дитячих закладів оздоровлення та відпочинку та обласна розширена нарада з питань підготовки та проведення літньої оздоровчої кампанії 2014 року. Ці заходи зібрали працівників районних управлінь освіти і науки, охорони здоров’я, соціального захисту населення, а також керівників таборів та профілакторіїв, навчальних закладів, одним словом усіх тих, хто відповідає за проведення тендерних процедур на закупівлю товарів та послуг.

На такий нестандартний крок керівництво обласної державної адміністрації пішло для того, щоб залучити місцевих товаровиробників до тендерних процедур, які проводять заклади освіти та оздоровлення.

- Продукція місцевих товаровиробників не поступається  якістю товарам з інших регіонів, а ціна - вигідніша. Це - важливий аспект при проведенні тендерних закупівель. Тому ми підготували перелік усіх запорізьких товаровиробників для того, щоб наші навчальні та оздоровчі заклади змогли обрати найоптимальніший варіант та напряму налагодити співробітництво з виробниками. Ця виставка - гарна можливість налагодити діалог, - прокоментував проведення виставки заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації (стажування) Олег Ніколенко.

Також посадовець додав, що на території регіону виробництвом продовольчих товарів займаються понад 300 підприємств харчової та переробної промисловості. При цьому асортимент товарів дуже широкий:  м’ясо, ковбасні вироби, молоко, масло вершкове, різноманітні сири, хлібобулочні та кондитерські вироби, борошно та крупи, рибна продукція тощо.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 809-го дня війни

Третій рік під вогнем: Іван Федоров про життя мешканці прифронтових населених пунктів

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 542 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 808-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 380 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 807-го дня війни

У Запоріжжі та Запорізькому районі посилять заходи безпеки під час поминальних днів

Ворог посилює агресію – ми посилюємо оборону Запоріжжя і допомогу ЗСУ

Зі сльозами на очах та гордістю в душі: Мелітопольщина вшанувала матерів, чиї сини стали янголами України

Формула миру – це про подолання криз у світі, інструменти їх вирішення. Це шанс на справедливість для світу, – Андрій Єрмак