Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Валерій Баранов доручив удосконалити систему звернення громадян

24 квітня 2014 - 12:12

Голова облдержадміністрації Валерій Баранов провів черговий прийом громадян з особистих питань. Більшість проблем, з якими до керівника регіону звернулися жителі віддалених районів, мають усі шанси бути розв’язаними на місці, переконаний Валерій Баранов.

- Я – не лікар, щоб виписувати слухові апарати, і не начальник ЖЕКу, який може вкрутити лампочку в під’їзді. Людей, а частіше за все, це похилого віку, чиновники відправляють у далеку путь, до облдержадміністрації, замість того, щоб вирішити локальну проблему, - прокоментував підсумки прийому голова ОДА.

При цьому Валерій Баранов наголосив, що є дійсно важливі питання, які вимагають втручання керівників обласного рівня. Наприклад, на прийом  звернувся директор компанії «Консул» Володимир Мевіус, який повідомив про факти корупції в державних установах, зокрема таких як Головне управління Держземагенства України в Запорізькій області, Запорізький міськвиконком, ВАТ «Запоріжжяобленерго». Заявник надав факти примусового стягнення коштів при підписанні договорів, видачі документації з використанням з боку держустанов підставних підприємств та благодійних фондів. Зацікавила голову облдержадміністрації і заява голови товариства мисливців Валерія Погостинського, який навів факти зловживання службовим становищем голови Новомиколаївської районної організації мисливців.

Підбиваючи підсумки спілкування з жителями Запорізької області, керівник регіону доручив усім відповідальним структурам удосконалити систему роботи із зверненнями громадян таким чином, щоб люди не ходили «по колу», а отримувати ефективне вирішення свого питання в першій інстанції.  

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 808-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 380 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 807-го дня війни

У Запоріжжі та Запорізькому районі посилять заходи безпеки під час поминальних днів

Ворог посилює агресію – ми посилюємо оборону Запоріжжя і допомогу ЗСУ

Зі сльозами на очах та гордістю в душі: Мелітопольщина вшанувала матерів, чиї сини стали янголами України

Формула миру – це про подолання криз у світі, інструменти їх вирішення. Це шанс на справедливість для світу, – Андрій Єрмак

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Сльози матерів та спогади військового: зворушлива зустріч напередодні Дня матері

Впродовж доби окупанти 547 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 806-го дня війни