Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Євген Червоненко: «Виконавча влада в регіоні тримає курс на консолідацію суспільства і стабілізацію ситуації в усіх сферах економічної діяльності»

12 квітня 2006 - 17:25

В ході прес-конференції для представників регіональних ЗМІ та власкорів центральних видань і телеканалів голова облдержадміністрації Євген Червоненко оприлюднив інформацію про впровадження системи автоматизованого дистанційного моніторингу за викидами в атмосферне повітря, дослідив ситуацію на промислових відвалах у балці Середній. Також губернатор проаналізував стан справ на об'єкті «Розширення та реконструкція центральних каналізаційних очисних споруд лівого берега міста Запоріжжя» і повідомив про хід розрахунків із вкладниками АТ «Наш банк».

Відкриваючи прес-конференцію, Євген Червоненко підтвердив, що обласна виконавча влада додержується того ж курсу, який був обраний ще до виборів.

- Як представник Президента – керівник обласної виконавчої влади, покликаний реалізовувати засади регіональної політики Глави держави, я дотримуюсь курсу на консолідацію всіх політичних сил для забезпечення повноцінного та ефективного соціально-економічного розвитку території, - зазначив губернатор. – Я прагну стабілізації ситуації в усіх сферах економічної діяльності на території області. Оскільки саме економічна, політична і соціальна стабільність забезпечить сприятливий клімат для притоку іноземних інвестицій, дозволить ефективно розвиватись не тільки промисловим гігантам, але й малому і середньому бізнесу. В свою чергу, ці фактори сприятимуть підвищенню життєвого рівня в регіоні, покращенню добробуту запоріжців.

Губернатор закликав патріотів України з різними політичними уподобаннями – представників запорізької бізнес-еліти - об'єднати свої зусилля і утворити єдину Партію запоріжців.

- Консолідуючись навколо Президента, ми зуміємо довести всій країні, що здатні розбудовувати економіку краю в інтересах запоріжців, а не віддаємо область на поталу фінансово-економічних угруповань з інших регіонів, - підкреслив голова облдержадміністрації.

Інформуючи журналістів про вирішення актуальних питань з числа пріоритетів в його діяльності ( див. у доданому файлі «Прес-реліз до брифінгу голови ОДА»), Євген Червоненко наголосив, що за будь-яких обставин неухильно дотримуватиметься всіх законодавчих норм і забезпечить виконання законів і судових рішень.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий