Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Рівний доступ до комунальної власності

13 квітня 2006 - 18:02

Спілка підприємців «Порада» в грудні 2005 року з метою розвитку прозорих і відкритих відносин на ринку комунальної власності м. Запоріжжя розпочала реалізацію даного проекту, у рамках якого було створено веб-сайт громадського об'єднання. На ньому розміщено інформацію щодо вільних приміщень комунальної власності міста, а також нормативно-правових актів, регулюючих дану сферу та зразки документів, необхідних для оформлення договорів оренди та приватизації.

Начальник управління з питань регуляторної політики та підприємництва облдержадміністрації Світлана Кругляк, яка взяла участь у засіданні круглого столу, повідомила, що обласна виконавча влада також докладає зусиль для забезпечення якнайбільшого доступу жителів області до подібної інформації. Вже зараз на офіційному сайті ОДА розміщений перелік об'єктів нерухомого майна, що надаються або можуть бути надані в оренду по 5 районам області, а до кінця квітня поточного року тут будуть представлені всі райони. Крім того, на веб-порталі облдержадміністрації постійно з'являються проекти регуляторних актів, які потребують обговорення широкого кола зацікавлених осіб до їх прийняття. Світлана Кругляк закликала жителів області більш активно брати участь в таких обговореннях.

Голова правління с пілки підприємців «Порада» Ірина Лєх щиро подякувала керівництву облдержадміністрації, зокрема, першому заступнику голови ОДА Олександру Сіну, особисто Світлані Кругляк за постійну підтримку запорізького підприємництва.

Сама тема оренди та приватизації комунальної власності в обласному центрі викликала жваве обговорення серед учасників круглого столу.

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств