Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Петро Гончарук: «До просування бренду Запорізького краю необхідно залучити не тільки досвідчених фахівців, а й креативну молодь»

14 травня 2014 - 10:08

Заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук провів нараду щодо шляхів розв’язання проблем, втілення рішень та концептів туристичного форуму області.

- Зазвичай після проведення тематичних форумів виходить так: захід відбувся, ідеї озвучили, і на цьому все завершується. Але це не наш варіант,  необхідно завдання, які ми перед собою поставили на туристичному форумі, реалізувати в найкращому виді. Для цього ми збиратимемося щомісяця, обговорюватимемо проблемні моменти, які заважають або уповільнюють реалізацію наших планів, додатково долучатимемо спеціалістів, - зазначив Петро Гончарук.

За словами співорганізатора туристичного форуму Ірини Лех, підприємці, у тому числі  з територій області, які взяли участь у заході, висловили своє зацікавлення та готовність працювати над просуванням Запорізької області в якості привабливого туристично-курортного регіону і вже мають  пропозиції.

Під час наради обговорили питання щодо необхідності розробки рекламного відеоролика для популяризації Запорізької області, логотипу та слогану  для створення серйозного та повноцінного бренду регіону.

- Логотип та слоган мають легко запам’ятовуватися та впізнаватися людьми, а відеоролик має викликати бажання обов’язково відвідати Запорізький край. До цієї роботи необхідно залучити не тільки досвідчених фахівців, а й молодь та студентів, які зазвичай дуже креативні та мають багато цікавих нових ідей. Цю роботу треба розпочинати вже зараз, щоб у курортний сезон 2015 року ми увійшли в повній готовності, і вже цього року розпочали рекламувати наш регіон, - зазначив Петро Гончарук.

За підсумками наради Департаменту культури, туризму, національностей та релігій ОДА доручено підготувати листи  головам РДА області з описом потужного туристично-рекреаційного потенціалу Запорізького краю, із запрошенням провести цьогорічний курортно-оздоровчий сезон на території області.

- Через те, що відпочинок в АР Крим наразі неможливий, підприємства країни шукають інші варіанти для оздоровлення своїх працівників. Ми маємо не втрачати час і запропонувати їм свої можливості, донести до них те, що  можемо запропонувати, - зазначив Петро Гончарук.

Найближчими днями буде створено робочу групу з питань сприяння розвитку туристичної та курортно-рекреаційної сфери в Запорізькій області, до складу якої увійдуть представники органів виконавчої влади, суб’єкти туристичної діяльності, представники готельного бізнесу та садиб сільського (зеленого) туризму, представники приморських територій, громадські діячі, які працюють у туристичній сфері, науковці та інші.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»

Понад 50 дітей Запорізької області стали новими учасниками патріотичного руху «Байда»

Запорізька обласна державна адміністрація та CIVIC обʼєднали зусилля для захисту цивільного населення

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області