Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В Запоріжжі проведено Міжрегіональну спеціалізовану виставку-конференцію "Промислова безпека й екологія"

20 квітня 2006 - 17:49

19 квітня 2006 р. відбулося відкриття Міжрегіональної спеціалізованої науково-практичної виставки - конференції "Промислова безпека й екологія" в рамках Всеукраїнської акції "Зелений парасток майбутнього", яка проводиться Державним управлінням екології і природних ресурсів у Запорізькій області разом з Запорізькою торгово-промисловою палатою й Територіальним управлінням Держнаглядохоронпраці України в Запорізькій області при офіційній підтримці Міністерства охорони навколишнього середовища України.

У відкритті взяли участь: заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Мізін О.А., начальник Державного управління екології та природних ресурсів в Запорізькій області Богун С.В., перший віце-президент Запорізької торгово-промислової палати Бовенко А.О., заступник начальника Територіального управління Держнаглядохоронпраці України в Запорізькій області Романюк В.В., начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Фукс Г.Г., начальник управління з питань екології Запорізької міської ради Бройде І.Л.

У роботі конференції прийняли участь представники провідних підприємств та фахівці з різних регіонів України.

На конференції розглядалися наступні питання:

  • Екологічні аспекти промислового виробництва.
  • Технології очистки й поліпшення якості стічних вод.
  • Промислові системи очищення повітря.
  • Утилізація твердих відходів.
  • Засоби індивідуального захисту й спецодягу.
  • Енерго- та ресурсозбереження.
  • Система екологічного менеджменту (ISO 14000).

Проведення спеціалізованої виставки-конференції в стінах Запорізької торгово-промислової палати, система менеджменту якості якої сертифікована на відповідність стандарту ISO 9001:2000 у системах TUV CERT й Укрсепро, було логічним і виправданим кроком. Конференція мала статус науково-практичної: на ній були представлені як комерційні, так і наукові доповіді.

20 квітня 2006 р. виставка продовжила роботу, і відвідувачі змогли поспілкуватися безпосередньо з представниками підприємств, організацій та установ, які приймали участь у виставці.

Серед відвідувачів слід відмітити велику кількість молоді, яка проявила зацікавленість до виставкового матеріалу. Студенти запорізьких вузів брали участь в роботі виставки: представляли наукові розробки Запорізької інженерної академії та Запорізького національного університету. Виставку відвідали учні шкіл з екологічним напрямком № 20 та 100. Молодь цікавилась екологічним станом м. Запоріжжя, проблемами, що потребують негайного вирішення. Фахівці Держуправління давали обґрунтовані відповіді на поставлені питання.

В цей же день виставка завершила свою роботу.

Держуправління виносить подяку всім учасникам і гостям виставки-конференції, і має надію, що такий захід буде проводитись і надалі.

 

Державне управління екології та природних ресурсів
в Запорізькій області

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області