Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Дитяча оздоровча кампанії - на старті

20 травня 2014 - 15:56

Міністр соціальної політики України Людмила Денісова провела всеукраїнську селекторну нараду з питань організації дитячої оздоровчої кампанії в поточному році. У запорізькій студії ВАТ «Укртелеком» працював заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Олег Ніколенко.

За оперативною інформацією урядовця, в країні необхідно оздоровити 3,8 млн. дітей шкільного віку. Однак, враховуючи обмеження бюджету та зменшення кількості здравниць (на окупованій території залишились 122 заклади), послугами відпочинку та оздоровлення будуть охоплені понад 2,6 млн. дітей, що складає 68% від потреби. На забезпечення оздоровчої кампанії передбачено понад 1,8 млрд. грн..

У ході наради були порушені питання організації безпеки відпочинку дітей, а також забезпеченості закладів оздоровлення кваліфікованими медиками та педагогами.

Представники Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Чернігівської, Житомирської, а також Одеської, Луганської та Донецької областей поінформували про хід підготовки до старту оздоровчої кампанії на місцях.

Щодо Запорізької області заступник голови-керівник апарату ОДА Олег Ніколенко повідомив, що в області проживає 146776 дітей шкільного віку, 75% з яких буде оздоровлено. На ці цілі планують спрямувати майже 70 млн. грн. Улітку в області працюватимуть 372 заклади оздоровлення та відпочинку, з яких 317 - пришкільні табори, 48 - позаміські заклади оздоровлення та відпочинку, чотири - наметові містечка та три - санаторії.

По завершенні заходу всеукраїнського рівня Олег Ніколенко провів обласну селекторну нараду з представниками районів, під час якої були доведені плани щодо забезпечення оздоровлення та відпочинку дітей, організації їх перевезення та дозвілля.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Іван Федоров про логістичний проєкт росії на ТОТ

Впродовж доби окупанти 254 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 796-го дня війни

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області