Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Юні запорізькі журналісти - серед лауреатів Міжнародного фестивалю „Прес-весна на Дніпрових схилах”

22 травня 2014 - 10:23

Вихованці народного колективу дитячо-юнацької телерадіостудії «Грані» Запорізького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді взяли участь у ХІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячо-юнацької журналістики „Прес-весна на Дніпрових схилах”, який проходив у Києві.

За повідомленням Департаменту освіти та науки облдержадміністрації, на фестивалі зібралися юні медійники віком від 13 до 18 років з різних куточків України, а також зарубіжних країн: Польщі, Словенії, Молдови, Азербайджа́ну, Білорусі, Камеруна, Російської Федерації, Естонії, Латвії.

Члени запорізької команди, яку очолювали Анастасія Бударина та Анастасія Вербовецька, підготували роботи у номінаціях «Журналістська робота», «Фоторепортаж», «Телефільм», «Газета».

У ході фестивалю учасники мали можливість обмінятися досвідом, навчитися нового та проявити себе в обраній галузі, а також взяли участь у майстер-класах від професійних журналістів, газетному вернісажі, етно-паті та традиційній екологічній акції „Алея Прес-весни”.

За підсумками фестивалю запорізька команда отримала 10 відзнак. Найпрестижніші з них - ІІ місце в номінації „Журналістська робота” (Тетяна Лобода), спецпремія в номінації «Фоторепортаж» (Антоніна Люльченко та Наталія Капшеєва), спецпремія в номінації «Журналістська робота» (Данило Богомолов).

За видання «Грані» запоріжці отримали спецпремію в номінації «Газета» та диплом лауреата фестивалю.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 816-го дня війни

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області