Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«Машинобудування. Металургія – 2014»: традиції та сучасні технології

27 травня 2014 - 14:10

Машинобудування. Металургія - 2014: традиції та сучасні технології

У виставковому центрі «Козак-Палац» почала працювати ХХІІ міжнародна спеціалізована виставка «Машинобудування. Металургія – 2014», яка організована  Запорізькою торгово-промисловою палатою за підтримки Міністерства промислової політик України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Асоціації ливарників України, Фізико-технологічного інституту металів і сплавів НАН України.

На виставковому форумі промисловців свою продукцію презентують біля 100 підприємств України, а також представники компаній Туреччини, Італії, Швейцарії, Фінляндії, Чехії, Німеччини, Австрії, Польщі, Голландії. Виставкова площа перевищує 3000 кв.м.

На виставці представлені верстати, промислове обладнання, зварювання, автоматизація, IT- технології, промислова електроніка, гідравліка й пневматика, інструменти, промисловий інжиніринг, лабораторне обладнання, ливарне обладнання, композиційні технології тощо.

Однією з центральних подій виставкового форуму стане засідання за «круглим столом» на тему «Вихід на нові ринки. Проблеми і перспективи для українського бізнесу. Шляхи нормалізації бізнес-клімату».

Також програмою виставкового форуму передбачено проведення конференцій, семінарів, майстер-класів, спрямованих на обговорення питань адаптації виробництва продукції до норм Європейського Союзу, вивчення інновацій та пошук партнерів. Заплановано виступи високопрофесійних аналітиків та експертів, здатних кваліфіковано й грамотно оцінити потенціал наших підприємств і надати фахову допомогу в сучасних реаліях. Зокрема, таких як директор міжнародної маркетингової групи Дмитро Роденко, директор Агентства індустріального розвитку Юрій Щирін, директор Асоціації підприємств промислової автоматизації України Олександр Юрчак, експерт «Запоріжжястандартметрологія» Анатолій Омелянович.

У рамках заходу проходитимуть спеціалізовані виставки-конференції «Литво» (початок роботи 27 травня о 13.00) та «Композити та склопластики» (відкриття 28 травня об 11.00).

Також 28 травня відбудеться семінар «Наскрізна 3D - технологія АСКОН» та майстер-клас «Новітні технології відновлення працездатності перекачуючого обладнання за допомогою композитних матеріалів».

Графік роботи ХХІІ міжнародної спеціалізованої виставки: 27-28 травня - з 10.00 до 17.30, 29 травня - з 10.00 до 15.00.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 817-го дня війни

В Запоріжжі об’єднали зусилля для подальшого розвитку краю: ідеї, плани, рішення

Кому з отримувачів житлових субсидій та пільг потрібно до 1 липня звернутися за продовженням виплат?

Запорізька платформа співпраці та розвитку 2024 – майданчик професійних здобутків та ідей

Визначитися з майбутньою професією та обрати профтех вступникам допомагає карʼєрний форум

Як уникнути електричного перевантаження у квартирі?

За матеріалами СБУ засуджено 4 «високопосадовців»-колаборантів на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 378 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 816-го дня війни

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області