Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На автошляхах регіону триває ямковий ремонт

28 травня 2014 - 10:14

На автодорогах загального користування області триває виконання робіт з ліквідації ямковості, для забезпечення яких працюють три асфальтобетонних заводи: у Запоріжжі, Мелітополі та Бердянську.

Про це повідомили в Службі автомобільних доріг Запорізької області, на замовлення якої працівниками «Запорізького облавтодору» виконуються ці роботи.

У період з 14 по 22 травня було виготовлено 548 тонн асфальтобетону та відремонтовано 5 499 кв. метрів дорожнього покриття, ремонтні роботи щоденно виконували в середньому 16 бригад.

Також філіями ДП «Запорізький облавтодор» ведуться активні роботи з утримання смуги відведення автодоріг у належному санітарному стані: прибирається сміття, вирубуються зарослі в трикутниках видимості, виконуються роботи зі встановлення та заміни дорожніх знаків.

З початку року Служба автомобільних доріг Запорізької області спільно з підрядними організаціями усунула ямковість на площі 37,6 тис. кв. метрів. Після проведення сезонного обстеження дорожньої мережі ще треба ліквідувати близько 46,3 тис. кв. метрів ямковості для забезпечення безперебійного та безпечного проїзду по дорогах області.

Також у службі повідомили, що з метою збереження доріг загального користування під час літнього періоду при температурі повітря більше +28 ºС на автомобільних дорогах Запорізької області буде вводитись режим обмеження руху великовагових транспортних засобів, а саме загальною вагою понад 24 т і навантаженням на вісь більш ніж 7 т з 10:00 до 22:00 години.

У випадку впровадження обмежень у русі Службою автомобільних доріг у Запорізькій області підготовлено перелік спеціально відведених місць для більш комфортного  розміщення та відпочинку водіїв великовагового транспорту, їх перелік – у доданому файлі.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 817-го дня війни

В Запоріжжі об’єднали зусилля для подальшого розвитку краю: ідеї, плани, рішення

Кому з отримувачів житлових субсидій та пільг потрібно до 1 липня звернутися за продовженням виплат?

Запорізька платформа співпраці та розвитку 2024 – майданчик професійних здобутків та ідей

Визначитися з майбутньою професією та обрати профтех вступникам допомагає карʼєрний форум

Як уникнути електричного перевантаження у квартирі?

За матеріалами СБУ засуджено 4 «високопосадовців»-колаборантів на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 378 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 816-го дня війни

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області