Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Понад 500 запорізьких школярів відпочили на «Острові скарбів»

2 червня 2014 - 15:26

У Міжнародний день захисту дітей двері найбільшого аквапарку в Україні - «Острові скарбів» у Кирилівці - відчинилися для учасників благодійної акції «Літо для всіх!», що проходила за підтримки обласної державної адміністрації. Головними ініціаторами акції виступили засновники аквапарку Тарас Чекурда та Максим Максименцев.

Першими відвідувачами «Острова скарбів» у новому курортному сезоні стали більше 500 школярів із Запоріжжя та області. 34 гірки та шість басейнів аквапарку приїхали підкорювати діти пільгових категорій, переможці конкурсів дружин юних пожежних і агітбригад дитячого руху «Школа безпеки» Запорізької області, котрі весь рік допомагали рятувальникам навчати ровесників правилам безпечної поведінки. Вперше за історію цієї благодійної акції серед гостей свята - родини прикордонників відділів прикордонної служби «Кирилівка» та «Генічеськ».

Управління Державної служби надзвичаних ситуацій у Запорізькій області разом із соціальними партнерами торгової групи компанії «Фокстрот» організували для дітлахів урок безпеки. Знання, які малеча отримує в рамках шкільного курсу «Основи здоров'я», закріпили в цікавій ігровій  формі.

Як повідомила помічник начальника Управління ДСНС у Запорізькій області Юлія Баришева, спільно з Департаментом освіти і науки облдержадміністрації протягом року проводиться безліч профілактичних заходів у рамках днів і місячників безпеки, змагань дружин юних пожежних та дитячого громадського руху «Школа безпеки», майстер-класів та конкурсів малюнків на тему безпеки.

Також для юних учасників свята активісти дружин юних пожежних підготували концертну програму «Крок у безпечне літо», під час якої дітей вчили правильній поведінці на воді. Артисти хореографічного колективу «Юнона» Кирилівського будинку творчості влаштували справжній танцювальний флеш-моб, до якого могли долучитися всі бажаючі.

У рамках благодійної акції дітлахи також відвідали  найбільший дельфінарій у країні «Оскар». Там їх чекало незабутнє шоу від морських зірок – ялтинських дельфінів.

Веселий дитячий гомін не стихав до вечора. Дітлахи могли не лише насолодитися святковим концертом, а й досхочу наплаватися у басейнах та випробувати всі можливі гірки та атракціони.

 

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»