Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«Особливості вирощування просапних культур в умовах цього року»

27 квітня 2006 - 14:26

З 1989 року інститут олійних культур займається селекцією та насінництвом високоврожайних сортів та гібридів соняшнику, сої, ріпаку озимого та ярого, гірчиці, льону олійного та рицини добре адаптованих до несприятливих погодних умов, стійких до шкідників та хвороб.

Крім наукового центру інститут має п'ять дослідних господарств. Високоякісне насіння, вирощене запорізькими вченими, добре відоме не лише в Україні. За досвідом сюди їдуть з усієї Європи. Щорічно на базі інституту відбуваються подібні конференції.

Цього разу сільгоспвиробники мають змогу вивчити ринок олійних культур, ознайомитися з новими сортами та гібридами, переконатися на практиці, що соя – перспективна культура для нашого регіону, дізнатися про особливості вирощування просапних 2006 року.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

Пам'ятаємо кожного: 85 нових дзвіночків зʼявилися на Дереві пам’яті

Діалог влади та бізнесу: електронні сервіси ПФУ – крок до цифрового офісу

Для дорослих і дітей: запорізькі артисти запрошують глядачів на святкові вистави

«Футбол сильніший за сирени»: у Запоріжжі підбили підсумки першого етапу спортивного проєкту

Люди з великим серцем: у Запоріжжі відзначили Міжнародний день волонтера

«Дуальна освіта – потужний «якір» для молоді, який заохочує її залишатися в Україні», – заступник Міністра освіти і науки Микола Трофименко

Загалом упродовж доби окупанти завдали 776 ударів по 23 населеним пунктам Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 1380-го дня війни

Громади та комунальні підприємства Запорізької області отримали чергову партію нової спецтехніки

Графіки погодинних відключень світла у Запоріжжі: як розподіляють навантаження

Державний бюджет-2026: зарплати вчителів суттєво зростуть

Безоплатне харчування для всіх школярів та рух до стандартів ЄС: в Україні оновили Стратегію реформування шкільного харчування