Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька трудова молодь популяризує активний відпочинок

2 червня 2014 - 16:51

Цих вихідних у спортивному таборі для молоді «Бригантина» на о.Байда відбувся відкритий обласний фестиваль для трудової молоді «Байда-2014». Головними організаторами фестивалю виступили управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації та ВАТ «Запоріжсталь».

За словами начальника управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталії Власової, нині дуже важливими є активізація молодіжного руху за здоровий спосіб життя, набуття та популяризація нових форм організації дозвілля для трудової молоді, налагодження конструктивної взаємодії між молодіжними трудовими колективами, органами державної влади та органами самоврядування, промислових підприємств,  стимулювання соціальної активності трудової молоді.

- Наші хлопці та дівчата до вечора працюють, але таланти свої проявляти все одно потрібно. Тому цей фестиваль покликаний створити еліту трудової молоді, яка, беручи участь у подібних заходах, не лише демонструє, а й розвиває  свої вміння та таланти, є соціально активною та свідомою. Такі зустрічі дають змогу об’єднатися активній молоді підприємств Запорізького краю для спілкування, обміну досвідом для подальшої роботи, - зазначила Наталія Власова.

Учасниками фестивалю стали 13 команд із  числа працівників Запорізького автомобілебудівного заводу, конструкторського бюро «Івченко-Прогрес», заводу «Запоріжтрансформатор»,  «Укрграфіт», комбінату «Запоріжсталь» тощо.

Трудові колективи позмагалися в почутті гумору – був розіграний літній кубок КВК, під час якого кожна команда підготувала та продемонструвала свою візитівку.

Почесний гость фестивалю, заступник голови облдержадміністрації Петро Гончарук не приховував свого захоплення від виступів запорізької молоді.

- Навіть не пам’ятаю, коли востаннє так сміявся. Дивлячись на злагоджену роботу наших трудових колективів, на те, як вони проводять своє дозвілля, не сумніваєшся в розквіті місцевих підприємств. Обласна влада докладе максимум зусиль, щоб старання наших хлопців та дівчат не були марними. Будемо розмовляти з керівництвом підприємств, аби обов’язково виписали вам премії, - пообіцяв учасникам фестивалю Петро Гончарук.

Також у рамках заходу відбулися веселі старти, під час яких команди могли позмагатися у спортивній майстерності. Свої кулінарні здібності трудові колективи продемонстрували під час фестивалю шашлику. Визначити, хто найпривабливіша з учасниць, допоміг конкурс краси «Міс рибачка».

 

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»