Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі педагоги підбили підсумки Року електронної дидактики

13 червня 2014 - 15:34

Запорізькі педагоги підбили підсумки Року електронної дидактики

У рамках реалізації регіонального освітнього проекту «Формування та розвиток ІТ-компетентності вчителів»  підбито підсумки Року електронної дидактики «Мистецтво навчати», який розпочався першого листопада 2013 року, а завершився 31 травня  поточного року.

Метою проекту є розвиток єдиного інформаційного освітнього простору регіону, залучення педагогічних працівників загальноосвітніх навчальних закладів до ефективного використання інформаційний технологій та технологій Веб 2.0 у навчально-виховному процесі, популяризація обласного методичного порталу ЗапоВікі та створення оригінальних освітніх розробок.

У ході Року електронної дидактики завершився обласний конкурс розробок уроків з навчальних предметів серед викладачів, які мали розробити урок для учнів 7 - 9 класів з використанням дидактичних засобів: он-лайн кросфорди чи плакати, карти знань, блоги, геосервіси, Гугл-документи, віртуальні екскурсії, Вікі-технології тощо. Визначено переможців конкурсів - учителів з таких предметів: іноземна мова, українська мова та література, хімія, основи здоров’я та фізична культура, біологія, географія, екологія, російська мова та література, історія, правознавство, музичне, образотворче мистецтво, художня культура, алгебра та геометрія.

Крім того,  в усіх закладах освіти проведено заходи до Міжнародного дня безпечного Інтернету, фінішував обласний веб-квест для вчителів фізичної культури та основ здоров’я та всеукраїнський квест «До скарбниць рідного слова» для учнів 7-11 класів.

Більше інформації про підсумки Року електронної дидактики можна знайти на Запорізькому обласному методичному порталі ЗапоВікі - http://zw.ciit.zp.ua.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня війни

Від пожежника до фармацевта: запорізькі виші презентували свої можливості на спеціалізованій виставці

Прийомні сім'ї та опікуни за кордоном зможуть отримати матеріальну допомогу

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: як і де отримати

Вже скоро в Дії зʼявиться посвідчення ветерана – записатися на тестування можна вже зараз

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 268 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 811-го дня війни

Наша мета – до кінця року відновити багатоквартирні будинки в Запоріжжі, які значно постраждали від ракетних обстрілів, – Іван Федоров

Фермери прифронтових регіонів можуть безоплатно перевірити стан ґрунтів

«Біжу за героїв – вірю в перемогу, вірю в ЗСУ!»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області