Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Реконструкцію обласної філармонії та Новомиколаївського водоводу проведуть за рахунок Фонду регіонального розвитку

18 червня 2014 - 11:10

Реконструкцію обласної філармонії та Новомиколаївського водоводу проведуть за рахунок Фонду регіонального розвитку

Перший заступник голови облдержадміністрації Григорій Самардак провів засідання регіональної комісії з оцінки та відбору інвестиційних програм, які можуть реалізовуватися за рахунок бюджетних коштів. Його учасники розглянули питання щодо розподілу в 2014 році додаткового обсягу коштів Державного фонду регіонального розвитку в розмірі 2 млн. 34 тис. грн.

За результатами обговорення, в якому взяли участь начальник Управління капітального будівництва ОДА С. Кузнєцов, голова постійної комісії з питань будівництва, транспорту, зв’язку та паливно-енергетичного комплексу обласної ради В. Тарасов, голова Новомиколаївської райдержадміністрації О. Кірієнко, депутати обласної ради Л. Тимченко та В. Холодний, визначено перелік проектів, що реалізовуватимуться за рахунок коштів цього джерела.

До нього увійшли: реконструкція будівлі Запорізької обласної філармонії (монтаж звукового та світлового обладнання) та існуючого водоводу по вул. Запорізькій у смт. Новомиколаївка.

Як повідомили в Департаменті економічного розвитку та торгівлі ОДА, відбір об’єктів відбувався за кількома критеріями: відповідність пріоритетам розвитку регіону, визначеними державною стратегією регіонального розвитку та регіональними стратегіями розвитку, високий рівень будівельної готовності, важливе значення об’єкту для соціально-економічного розвитку двох і більше регіонів, відповідність вимогам енергозбереження тощо.

- Визначені об’єкти першочергово потребують інвестування коштів у поточному році. Що ж стосується фінансування робіт з монтажу вже закупленого сучасного звукового та світлового обладнання в концертній залі філармонії, то таке оновлення взагалі буде добрим подарунком жителям регіону та поціновувачам  музики до 75-річного ювілею закладу, - зазначив Григорій Самардак.

 

 

 

Управління у справах преси та філармонії

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України