Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На реалізацію соціальних ініціатив запоріжців комбінат «Запоріжсталь» виділив понад мільйон гривень

4 липня 2014 - 10:22

Заступник голови облдержадміністрації Петро Гончарук взяв участь у церемонії вручення нагород та сертифікатів переможцям конкурсу «Ми - це місто» на найкращі соціальні проекти серед  громадських організацій, муніципальних установ і жителів міста. До фіналу конкурсу, який другий рік поспіль проводиться за підтримки МК «Запоріжсталь», вийшли 17 проектів, автори та розробники яких отримають від комбінату гранти на реалізацію своїх ініціатив протягом 2014 року. Загальне фінансування складає  1, 1 млн. грн.

- Завжди легко критикувати, але небагато є людей, які можуть не тільки виступити з ініціативою, а й довести до логічного завершення свої починання. Нам дуже пощастило, що в місті є такий комбінат, керівництво якого дослухається до жителів та допомогає у втіленні найрізноманітніших ідей, використовує системний підхід у реалізації проектів, що є запорукою досягення конкретних результатів. Незважаючи на те, хто переміг у конкурсі, всі учасники зробили неоціненний внесок у розвиток рідного краю. Головне – не зупиняйтесь, продовжуйте в тому ж дусі, пропонуйте нові проекти, за які вам жителі області будуть вдячні. Впевненості в завтрашньому дні, натхнення та нових ідей, - побажав учасникам конкурсу Петро Гончарук.

Другий конкурс «Ми - це місто»  стартував у квітні 2014 року та тривав три місяці. За цей період подано 123 заявки, для учасників організовано тренінг з соціального проектування спільно з благодійним фондом Ріната Ахметова «Розвиток України».

Протягом червня експертна рада конкурсу визначала переможців за основними напрямками: благоустрій та турбота про довкілля; розвиток бізнес-середовища та створення нових робочих місць; спорт та здоровий спосіб життя; підтримка соціально незахищених груп населення та волонтерство.

Директор з інжинірингу МК «Запоріжсталь» Володимир Буряк повідомив, що  завдяки ініціативності запоріжців і підтримці комбінату цього року в Запоріжжі з'явиться дитячий куточок казкової природи в ботанічному саду, спортзал під відкритим небом в с. Веселе, надаватиметься допомога літнім людям з проблемами зору та багато іншого.

- Всі разом ми робимо добру справу, адже такі проекти повинні допомогти нашому краю стати кращим. Разом із запоріжцями ми інвестуємо в розвиток рідного міста, разом створюємо середовище, в якому ініціативи не тільки народжуються, а й реально втілюються в життя.  З кожним роком бюджет конкурсу збільшується, тому в майбутньому чекаємо на нові ідеї та пропозиції, - зазначив Володимир Буряк.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»

Понад 50 дітей Запорізької області стали новими учасниками патріотичного руху «Байда»

Запорізька обласна державна адміністрація та CIVIC обʼєднали зусилля для захисту цивільного населення

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Програма ВІДНОВА:UA запрошує молодь на унікальний обмін

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович

Заступник голови обласної державної адміністрації Будяк Наталія Юріївна