Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Микола Фролов: «Дітям – щасливе дитинство!»

1 червня 2006 - 17:18

Заступник голови облдержадміністрації Микола Фролов взяв участь у святкових заходах, присвячених Міжнародному дню захисту дітей, що пройшли в запорізькому ПК «Дніпроспецсталь».

На свято запросили сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також обдарованих дітлахів з 15 сільських районів області, вихованців семи притулків для неповнолітніх, двох інтернатних закладів для дітей інвалідів, учасників творчих гуртків з Запорізької дитячої залізниці.

Юні артисти з дитячих творчих колективів області підготували для них чудовий концерт, а дорослі, покликані опікуватись дитячими турботами, – корисні подарунки.

Вітаючи дітей із святом, Микола Фролов зазначив, що Президент України та виконавча влада в регіоні докладають всіх зусиль, щоб забезпечити юним громадянам всі можливості для перспективного зростання і реалізації творчих здібностей. Зал зустрів слова Миколи Фролова бурхливими оплесками. Дітлахи віддячили представнику обласної влади символічним подарунком - підковою, виготовленою власними руками.

З нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей високими нагородами були відзначені дорослі, що зробили визначний внесок у справу виховання підростаючого покоління. На урочистостях в ПК «Дніпроспецсталь» Микола Фролов оприлюднив інформацію про присвоєння почесного звання “Мати-героїня” Надії Безугловій (матері 10 дітей), Наталі Сисоляті (матері 10 дітей), Ользі Ходирьовій (матері 14 дітей) і вручив їм посвідчення та відзнаки.

Крім того, за багаторічну сумлінну працю, вагомі професійні досягнення та з нагоди Міжнародного дня захисту дітей розпорядженням голови облдержадміністрації Почесними грамотами облдержадміністрації були нагороджені начальник служби у справах неповнолітніх Запорізького міськвиконкому Віра Васильєва, начальник служби у справах неповнолітніх Ленінської райадміністрації Запорізького міськвиконкому Ірина Дев'ятко, начальник служби у справах неповнолітніх К-Дніпровської райдержадміністрації Альбіна Сафонова.

Також за результатами обласного конкурсу серед педагогічних працівників притулків “Вихователь року” переможцями стали: психолог комунального закладу “Оріхівський притулок для неповнолітніх” Юлія Долинна, вихователь комунального закладу “Пологівський притулок для неповнолітніх “Світанок” Світлана Єрмак, вихователь комунального закладу “Запорізький обласний притулок для неповнолітніх” Наталія Калістратова, вихователь комунального закладу “Бердянський притулок для неповнолітніх” Валентина Самко, вихователь комунального закладу “Мелітопольський притулок для неповнолітніх” Ірина Сокот, вихователь комунального закладу “Мирненський притулок для неповнолітніх” Інна Федоренко. Їм вручили цінні подарунки.

За вагомий внесок у справу виховання підростаючого покоління та професійну орієнтацію подякою служби у справах неповнолітніх облдержадміністрації відзначена директор Запорізької дитячої залізниці Раїса Козак.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

Міжнародні партнери допоможуть Запоріжжю з облаштуванням укриттів та підземних шкіл

В регіоні допомагають людям подолати наслідки насильства

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня війни

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону