Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькому пивоварному заводу – 40 років

26 вересня 2014 - 12:18

Заступник голови-керівник апарату обласної державної адміністрації Олег Ніколенко привітав працівників Запорізького пивоварного заводу ПАТ «Карлсбг Україна» з 40-ю річницею з дня відкриття підприємства.

Запорізький завод виробляє пиво брендів «Славутич», «Славутич ICE», «Львівське», «Балтика», «Tuborg», а також квас «Тарас». Завдяки постійним інвестиціям пивзавод став передовим підприємством європейського типу з ефективним виробництвом та високим рівнем автоматизації технологічних процесів. Отримані міжнародні сертифікати ISO 9001 і 14001  підтверджують якість продукції.

- Сьогодні ваше підприємство є провідним у галузі харчової промисловості, яке працює в регіоні за європейськими стандартами. Продукція, яку ви виробляєте, широко відома  не тільки запорізьким та українським споживачам, а й за межами нашої країни. Бажаю плідної роботи та подальших здобутків, - звернувся до колективу пивзаводу Олег Ніколенко.

За особливий внесок у розвиток пивоварної галузі та Запорізького регіону Олег Ніколенко вручив керівнику колективу Луговському Дмитру Грамоту обласної державної адміністрації, а кращим працівникам - Почесні грамоти Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області