Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Визначено переможців військово-спортивного конкурсу молоді «Призовник-2014»

26 вересня 2014 - 15:58

Відбувся фінал обласного військово-спортивного конкурсу для трудової та студентської молоді «Призовник-2014», який традиційно проходив на території військової частини А 1978.

Організатори конкурсу - обласний центр патріотичного виховання молоді та управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА.

Захід відвідала та привітала учасників начальник управління молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації Наталія Власова.

- Такі військово-спортивні заходи підвищують якість та ефективність підготовки юнаків, підтримують молодь у добрій фізичній формі, готують до захисту Вітчизни, що є своєчасним та актуальним для нашої країни. Змагання дозволяють юнакам познайомитись з військовою справою, відчути бойовий дух та справжній смак перемоги, - зазначила Наталія Власова.

Цього року в змаганнях взяли участь три команди від трудових колективів та 11 команд студентської молоді.

У ході військово-спортивного конкурсу учасники взяли участь у таких етапах: спеціалізований крос, домедична допомога в умовах бойових дій, військово – прикладна естафета, розбирання та збирання зброї, підтягування у бронежилеті, виконання нормативів у засобах особистого захисту, а також конкурс стройової пісні.

За результатами змагань суддівська команда визначила наступних переможців:

у категорії «Трудова молодь» -  АТ «Мотор Січ» (І місце), Молодіжна організація комбінату «Запоріжсталь» (ІІ місце), ТОВ «Запорізький титано-магнієвий комбінат» (ІІІ місце);

у категорії «Студентська молодь»: Мелітопольський державний педагогічний університет (І місце), Запорізький електротехнічний коледж (ІІ місце), Запорізький національний університет  (ІІІ місце).

Переможці були нагороджені грамотами та кубками.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області