Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Інтелектуальні ігри відкривають погляди запорізьких студентів на розвиток країни

16 жовтня 2014 - 13:33

З метою організації дозвілля та привернення уваги молоді до євроінтеграційних процесів в Україні на базі Мелітопольського державного педагогічного університету ім. Б. Хмельницького за підтримки управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації відбулася перша інтелектуальна ділова гра серед студентів I-II курсів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації «Погляд молоді на європейський вибір України».

Серед організаторів змагань - Запорізький обласний центр молоді та обласний осередок всеукраїнської молодіжної ГО «Європейська молодь України».

Начальник управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА Наталія Власова, привітавши  учасників гри, зазначила, що подібні заходи на сьогодні є надзвичайно актуальними, адже саме вони дають можливість почути молодь, дізнатися про її життєву позицію та думки стосовно розвитку країни.

Протягом гри студенти повинні були пройти кілька етапів, де мали змогу проявити себе та свої знання: гра-квест «Карта ЄС», «Перезавантаження» влади», «Дискусійний клуб» та домашнє завдання (презентація на тему: «Як підпис Угоди про асоціацію з ЄС, один з пунктів якого -  поліпшення екологічного становища України, вплинув на екостан Запоріжжя та Запорізької області на прикладі будь-якого підприємства»).

За перемогу боролися чотири команди – представники трьох вузів м. Мелітополь: Таврійського державного агротехнологічного університету, Мелітопольського державного педагогічного університету ім. Б. Хмельницького та Мелітопольського інституту державного та муніципального управління Класичного приватного університету.

За результатами гри перемогу здобула команда «Лідери майбутнього» (ТДАТУ), друге місце посіла команда «Збірна МДПУ» (МДПУ), третє – команда «Інтелектуали» (МДПУ). Четверте місце дісталося команді «Покемони» (МІДМУ КПУ).

Під час другої інтелектуальної гри, яка відбулася в приміщенні обласного центру молоді, продемонструвати свою кмітливість та гострий розум змогли й запорізькі студенти.

Захід зібрав представників Запорізького національного технічного університету, Запорізької державної інженерної академії, Класичного приватного університету та Запорізького інституту економіки та інформаційних технологій.

Як відзначило вимогливе журі, всі учасники  добре підготувалися до гри, змістовно представили в своїх презентаціях домашнє завдання.

За результатами змагань перемогу виборола команда «Лівий сектор» (ЗІЕІТ), друге місце посіла команда «Ренесанс» (ЗНТУ); третє та четверте місця дісталося студентам ЗДІА та КПУ відповідно.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України