Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

О. Сін: «Завдання виконавчих органів влади всіх рівнів не допустити збільшення заборгованості по заробітній платі»

5 липня 2006 - 10:32

Згідно інформації головного управління економіки облдержадміністрації станом на перше червня загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати по області склала 37,1 млн. грн. Протягом місяця вона збільшилась на 2,2 млн. грн.

По економічно активним підприємствам цей показник у першому півріччі в порівнянні з відповідним періодом 2005 року збільшився на 7 млн. грн. або на 83,6%. Борги минулих років складають 3,9 млн. грн.

Серед підприємств державної форми власності значні суми боргу мають Запорізьке державне підприємство «Радіоприлад», навчальне дослідне господарство «Лазурне», ВАТ «Мелітопольський верстатобудівний завод ім. 23 жовтня».

В розрізі територій області найбільша загальна заборгованість у Мелітополі. Протягом травня зросла заборгованість у Токмаку та Розівському районі. З'явилась у Великобілозерському, Запорізькому та Пологівському районах. У жодному районі чи місті у травні не було погашено заборгованість повністю.

Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Сін дав доручення головам райдержадміністрацій розробити заходи щодо виправлення становища.

 

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також