Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Працівники центрів надання адмінпослуг удосконалюють свою роботу

3 грудня 2014 - 14:03

У Запоріжжі розпочав роботу семінар-тренінг на тему: «Вдосконалення діяльності центру надання адміністративних послуг», організований Запорізькою облдержадміністрацією, Центром політико-правових реформ та Центром досліджень місцевого самоврядування за фінансової підтримки представництва Фонду Фрідріха Науманна в Україні.

В заході беруть участь заступники голів райдержадміністрацій, політичні діячі, начальники управлінь та відділів, службовці структурних підрозділів і органів влади, які безпосередньо задіяні в наданні адмінпослуг, керівники та адміністратори ЦНАП РДА та міст обласного підпорядкування.

Відкриваючи семінар, перший заступник голови ОДА Григорій Самардак, підкреслив величезну практично-навчальну роль таких заходів.

- Ми вже третій місяць працюємо над вдосконаленням роботи центрів надання адмінпослуг в області. Сподіваюся, що  завдяки цьому семінару ви отримаєте вичерпні відповіді на всі ваші запитання. Наше головне завдання на сьогодні – вибудувати роботу таким чином, щоб у результаті діяльності центрів, люди завжди мали можливість швидко отримати якісні послуги, - звернувся до присутніх посадовець.

За словами організаторів заходу, семінар спрямований на розширення  знань щодо державної політики та розвитку законодавства з питань адміністративної реформи і адміністративних послуг, подання зарубіжного та українського досвіду про кращі форми і практики надання адмінпослуг, а також формування навичок для роботи над переліком послуг та складання технологічних і інформаційних карток послуг.

Порядок денний семінару охопив широкий спектр питань, якими працівникам ЦНАПів необхідно володіти, щоб удосконалити свою роботу з надання адмінпослуг населенню. Так, детально розглянуто організацію діяльності та облаштування центрів, доктрину адміністративних послуг (поняття, ознаки, види), основні проблеми отримання послуг з точки зору споживача, загальне правове регулювання відносин у сфері адмінпослуг, актуальні проблеми розвитку ЦНАПів тощо.

Семінар-тренінг продовжить свою роботу 4 грудня (початок о 9.00, зала 300 ОДА)

 

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України