Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

"З Україною в серці!"

3 грудня 2014 - 15:49

У Запорізькому обласному військовому комісаріаті відбувся урок мужності: "З Україною в серці!", присвячений 23-ї річниці Збройних Сил України та вшануванню воїнів-учасників антитерористичної операції на Сході України. Захід відбувся за участю представників облдержадміністрації, командування облвійськкомату, громадських організацій, особового складу райвійськкоматів Запоріжжя, воїнів – учасників АТО, шкільної  молоді.

Насамперед учасники військово-патріотичного заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять військовослужбовців, які віддали своє життя за Україну.

Заступник обласного військового комісара по роботі з  особовим  складом полковник Михайло Логвінов зазначив, що Збройні Сили є гарантом державної незалежності Української держави. Історія Української армії – літопис мужності, героїзму і слави. Офіцер розповів про приклади мужності і відваги воїнів – запоріжців, які відстоюють незалежність і територіальну цілісність України. Вони – патріоти своєї Батьківщини, які вже не раз продемонстрували свою незламність та бойовий дух до перемоги, - наголосив полковник Михайло Логвінов.

Обласний військовий комісар полковник Давід Моїн поздоровив особовий склад з Днем Збройних Сил України і побажав нових успіхів у ратній службі в ім’я українського народу.

У свою чергу військовослужбовці – учасники АТО, призвані по мобілізації з нашої області, поділилися спогадами про події, учасниками яких їм довелося бути на Сході України.

За мужність і героїзм, виявлені при захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, учасників АТО нагородили грамотами Запорізького облвійськкомату.

Грамотами облвійськкомату також були нагороджені представники волонтерського руху за значну матеріальну допомогу військовим підрозділам у зоні проведення антитерористичної операції.

Урочисту програму уроку мужності супроводжував оркестр духових інструментів Запорізького музичного училища ім. П.Майбороди під керівництвом Віктора Плетниченко.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки