Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі представники бойових мистецтв – серед призерів міжнародних турнірів з боксу та тхеквондо

3 грудня 2014 - 16:05

Запорізькі спортсмени продовжують поповнювати скарбничку збірної команди України чемпіонськими медалями. Сім нагород – дві «бронзи», чотири «срібла» та одне «золото» здобули українські боксери під час вирішальних поєдинків Міжнародного турніру найвищої категорії з боксу «Золоті рукавички-2014», який відбувся в Сербії. Як повідомили в управлінні молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, серед переможців гідне місце займає вихованець запорізького спортивного клубу «Бойові рукавички» Станіслав Батій (вагова категорія 56 кг), який виборов на змаганнях срібну медаль.

Свою спортивну підготовку на міжнародних турнірах продемонстрували й запорізькі тхеквондисти. В турецькому місті Белек пройшов справжній марафон змагань з тхеквондо ВТФ - ІІ Клубний Чемпіонат Європи, ІІІ Чемпіонат Європи з паратхеквондо та Міжнародний турнір з тхеквондо ВТФ класу G-1.

У другий день клубного чемпіонату Європи з тхэквондо ВТФ вихованці спортивного клубу «Мотор Січ» - Юлія Коржавина (кадетка, до 55 кг) та Максим Носуля (кадет, до 61 кг) - завоювали чемпіонські титули. Бронзовим призером змагань став також вихованець СК «Мотор Січ» Євген Базелевич (кадет до 65 кг).

На ІІІ Чемпіонаті Європи з паратхеквондо, в якому українські спортсмени вибороли «срібло» та дві «бронзи», відзначилася запоріжанка, трикратна чемпіонка світу Вікторія Марчук. Дівчина зайняла третю сходинку турніру.

Продуктивним на нагороди для запорізьких спортсменів виявився й  Міжнародний турнір з тхеквондо ВТФ класу G-1. У перший день змагань бронзову медаль у поєдинках серед жінок у категорії до 62 кг завоювала вихованка СК «Мотор Січ» Дар’я Яковлева. Ще одну «бронзу» серед юніорів у категорії до 73 кг виборов Станіслав Родик (СК «Мотор Січ»). Запорізькому спортсмену Максиму Носулі вдалося посісти другу сходинку п’єдесталу, виборовши «срібло» чемпіонату (вагова категорія до 61 кг).

 

 

Управління у справах преси та інфомації 

Читайте також

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників