Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі дорожники максимально використали сприятливу погоду для ремонту автошляхів

10 лютого 2015 - 13:16

На дорогах області тривають роботи з ліквідації аварійної ямковості. Як зазначають у Службі автомобільних доріг у Запорізькій області, для збереження цілісності автошляхів аварійний ремонт продовжуватиметься до весни, коли  розпочнуться основні роботи з планового ямкового та середнього ремонтів дорожнього покриття.  А наразі виконуються ремонтні роботи, які дозволяють попередити руйнування дорожнього покриття на початковій стадії.

Поки не випав сніг, Служба автомобільних доріг у Запорізькій області спільно з ДП «Запорізький облавтодор» максимально використовували сприятливі погодні умови  для проведення аварійного ямкового ремонту, які трималися протягом останніх кількох днів.

Так, у період з 6 по 8 лютого на дорогах  області  ліквідовано 2 315 м² аварійної ямковості. Здебільшого роботи виконувалися на найбільш проблемних ділянках автошляхів загального користування державного значення. Матеріали для ремонту дорожнього покриття постачали Запорізький, Мелітопольський та Бердянський асфальтобетонні заводи. Для проведення ремонту застосовували органо-мінеральні суміші. Щоденно на об’єктах працювали в середньому 19 бригад  філій ДП «Запорізький облавтодор».

Традиційно значна увага була приділена  безпеці дорожнього руху: встановлено та замінено 62 дорожніх знаки й 17 напрямних стовпчиків,  вирубано 3,2 км порослі у трикутниках видимості та снігозаносних ділянках.

На сьогодні, після випадання снігу, покриття доріг оброблено протиожеледними матеріалами. Для оперативного реагування на можливі ускладнення погодних умов дорожники області влаштували цілодобове чергування інженерно-технічних працівників.

Зважаючи на мінливість погодних умов, Служба автомобільних доріг у Запорізькій області звертається до водіїв із проханням бути уважними, обережними та взаємоввічливими під час руху, чітко дотримуватися правил дорожнього руху та відмовитися від ризикованих маневрувань, які можуть призвести до створення аварійних ситуацій.

 

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»

Понад 50 дітей Запорізької області стали новими учасниками патріотичного руху «Байда»

Запорізька обласна державна адміністрація та CIVIC обʼєднали зусилля для захисту цивільного населення

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області