Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Євген Червоненко: «Покажемо приклад всій Україні – самі розробимо концепцію вирішення наболілих проблем і впроваджуватимемо її у життя»

28 липня 2006 - 18:26

Голова облдержадміністрації Євген Червоненко взяв участь у роботі пленарного засідання сесії обласної ради.

Він інформував депутатів про результати роботи комісії, що перевіряла діяльність правоохоронних органів на території області, та участь у зустрічі Президента України Віктора Ющенка з главами обласних державних адміністрацій та керівниками правоохоронних структур .

Губернатор зазначив, що не міг залишатись осторонь кризи, що вразила верхівку місцевих правоохоронців. Тому звернувся до Президента з проханням забезпечити виконання норми Закону України «Про місцеві державні адміністрації», якою передбачена обов'язковість погодження з головами обласних державних адміністрацій призначення на посади та звільнення з посад керівників, в тому числі, правоохоронних органів. Губернатори, учасники цієї зустрічі, одностайно підтримали пропозицію Євгена Червоненка. Передбачається, що її реалізація дозволить забезпечити плідну співпрацю місцевих органів виконавчої влади з правоохоронцями.

Також в ході пленарного засідання сесії Євген Червоненко висловив власну позицію як депутат облради щодо ефективного вирішення ряду нагальних проблем регіону. Зокрема, йшлося про кризову ситуацію щодо теплозабезпечення та енергопостачання у Степногірську.

- Я взяв питання підготовки Степногірська до осінньо-зимового періоду під свій особистий контроль, - зазначив губернатор . - Покажемо приклад всій Україні – самі розробимо концепцію вирішення наболілої проблеми і впроваджуватимемо її у життя.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 790-го дня війни

Розбір завалів і демонтаж на ДніпроГЕС досі тривають, – Іван Федоров

Європейський тиждень вакцинації: лікарі нагадують про важливість щеплень

Робота для людей з інвалідністю: держава компенсує витрати на створення інклюзивних робочих місць

Уряд України надає грантову підтримку для розвитку агросектору

Запальний черліденг: запорізькі дівчата відточують свою майстерність

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 789-го дня війни

«До нас приїжджають діти з сусідньої області, адже в нас є укриття, а значить – можливість навчатися офлайн», – директорка однієї зі шкіл Запорізького району

Понад 10500 ноутбуків отримали школярі Запорізької області від ЮНІСЕФ

Понад 200 коптерів та іншої техніки передали військовим на Запорізькому напрямку