Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Напередодні свята жителі Запоріжжя отримали подарунок – оновлений трамвай

7 березня 2015 - 18:00

7 березня вийшов на маршрут капітально відремонтований  спільними зусиллями КП «Запоріжелектротранс» та  ВАТ «Мотор-Січ» трамвай. Урочистий запуск оновленої техніки відбувся за участі першого заступника голови облдержадміністрації Григорія Самардака, заступника голови облдержадміністрації (стажування) Едуарда Гугніна, народного депутата України В`ячеслава Богуслаєва та міського голови Олександра Сіна.

Місто зацікавлене в збільшенні рухомого складу. Проїзд в електротранспорті  є дешевшим, порівняно з міськими маршрутками. Важливо, що в оновлених трамваях значно підвищено комфортність і це робить подорож пасажирів приємнішою, відзначив міський очільник.

Загалом, з 2012 року завдяки співпраці цих підприємств на маршрути м.Запоріжжя вийшло 18 оновлених трамваїв та 2 тролейбуси.

Народний депутат України В`ячеслав Богуслаєв  у своєму виступі наголосив на важливості для  містян наявності стабільно працюючого і комфортного електротранспорту.

 - Чи захочуть інші підприємства перейняти наш досвід і допомогти – це їх справа. ВАТ «Мотор-Січ»  буде й надалі  допомагати відновлювати трамваї і тролейбуси, - наголосив народний обранець.

Вкрай важливо забезпечити ефективну і соціально відповідальну взаємодію як гілок влади, так і влади й бізнесу, відзначив у своєму виступі Григорій Самардак. Перший заступник голови облдержадміністрації подякував В`ячеславу Богуслаєву за те, що за такої важкої економічній ситуації ВАТ «Мотор-Січ» знаходить можливість продовжувати розпочату ще в 2012 році програму, спрямовану на підтримку городян. Керівництво облдержадміністрації в свою чергу зробить все можливе для підтримки і забезпечення стабільної роботи промислового комплексу регіону:

 - На днях була  проведена нарада голови облдержадміністрації Валентина Резніченка з керівниками великих містоутворюючих підприємств  області. Керівниками підприємств були озвучені проблеми. Можу повідомити, що голова облдержадміністрації  вже провів зустріч з міністрами інфраструктури, економіки, і миготуємо програму їх візитів до нашої області, - підкреслив Григорій Самардак.

 

Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації

Читайте також

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи