Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

М. Фролов: «Віджнивувались. Тепер подумаємо про підготовку до зими і не будемо забувати про погашення боргів із заробітної плати»

14 серпня 2006 - 15:12

Нагальними проблемами, які стоять нині перед виконавчими органами влади, є підготовка житлово-комунального господарства, навчальних і лікувальних закладів до зими та наповнення бюджетів всіх рівнів.

Аналіз роботи на жнивах, як зазначив В. Буцанов, показує, що районна гілка владної вертикалі знає і виконує свої завдання. Про це свідчить і спокійно проведена косовиця за 19 запланованих днів. На полях працювала високопродуктивна техніка, мобільно пересуваючись з господарства в господарство, з району в район. За словами заступника губернатора, «понад мільйон триста тонн намолоту - не супер, але хороший показник для області».

За підсумками жнив керівники районів отримали нагороди від обласної виконавчої влади. Серед нагороджених Василь Біряк (Великобілозерський район), Сергій Коба (Кам'янсько-Дніпровський), Ігор Остапенко (Куйбишевський), Дмитро Мицак (Токмацький), Володимир Рудик (Веселівський).

На відміну від успішно проведених жнивних робіт, про підготовку до зими в деяких районах більш схильні мовчати, мовляв, ще час є. Але його, як наголосив Микола Фролов, саме може і не вистачити, бо на сьогодні в області відремонтовано, скажімо, лише 20% від запланованих житлових будинків. Тому виконуючий обов'язки голови облдержадміністрації Микола Фролов запропонував провести окрему зустріч з представниками житлово-комунальних господарств для вирішення нагальних проблем.

Щодо бюджетних коштів, то чотири території мають мінусову доходну частину бюджету. Катастрофічне положення з наповненням доходної частини в сільських та селищних радах. Особливо це стосується Бердянського, Веселівського, Приазовського та Якимівського районів.

«Про ефективну роботу виконавчих органів влади люди судитимуть не за кольором прапору, а за наявністю тепла, гарячої води в своїх оселях. І головне – за своєчасно виплаченої заробітної плати», - підсумував Микола Фролов і пообіцяв такі наради зробити регулярними.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

Труднощі з оформленням пенсії та відновленням житла: Зінаїда Бойко відповіла за запити мешканців регіону

З 30 березня відкриється двосторонній проїзд через «новий» міст у Запоріжжі – раніше він був одностороннім

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни: Іван Федоров в етері телемарафону «Єдині новини»

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Центри для навчання та соціалізації школярів відкрили у двох громадах Запорізького району

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області