Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Григорій Самардак: «Запорізькій обдарованій молоді потрібно давати можливість реалізувати себе на рідній землі»

14 квітня 2015 - 14:21

В обласній державній адміністрації відбулася церемонія урочистого нагородження переможців та лауреатів обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року» в 2014-2015 навчальному році.

У заході взяв участь голова ОДА Григорій Самардак, який привітав педагогів та подякував їм за сумлінну та самовіддану працю,  кращим учителям краю вручив дипломи та грошові винагороди.

Григорій Самардак упевнений, що саме від освіти багато в чому залежить майбутнє нашої держави.

- Президент України Петро Порошенко ставить завдання впроваджувати реформи. Тому країні потрібні освічені молоді люди, які мають новаторський погляд на життя. Впевнений, що вітчизняні педагоги здатні виховати нове покоління українців - справжніх патріотів та професіоналів. Важливо, аби всі вони розуміли, що досягти високої мети можна тільки тяжкою працею. Влада зі свого боку зобов’язується створити всі умови для сфери освіти. Також вважаю за необхідне розробити програми підтримки місцевої обдарованої молоді. Це можуть бути спільні проекти разом із запорізькими промисловими підприємствами. Наша ціль - надати найкращим учням області можливість реалізовувати себе на рідній землі, аби вони не їхали за кордон у пошуках кращої долі. Впевнений, що це можна і треба робити, - заявив Григорій Самардак.

Нагадаємо, обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» тривав протягом грудня 2014 року – січня 2015 року з метою виявлення і стимулювання творчих пошуків педагогів, піднесення ролі вчителя у суспільстві та поширення перспективного педагогічного досвіду. У районних та міських етапах конкурсу були задіяні 175 педагогічних працівників. До участі в обласному етапі подали заяви 53 вчителя з різних районів та міст регіону.

Матеріали, представлені учасниками конкурсу, були розглянуті незалежним журі. На підставі його рішення переможцями обласного етапу Всеукраїнського конкурсу визначено 12 педагогічних працівників, які й були нагороджені сьогодні.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області