Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Українське військо поповнюється запорізькими призовниками та мобілізованими

24 квітня 2015 - 11:29

Українське військо поповнюється запорізькими призовниками та мобілізованими

У  рамках призовної кампанії «Весна – 2015» в області триває відправка молодого поповнення до Збройних Сил України та інших формувань.

З обласного збірного пункту відправлено чергові три військові команди чисельністю 78 осіб. Із них 34 відбули до Збройних Сил України у військову частину, що дислокується в місті Києві, решта - до військових частин Національної гвардії України.

Представник Української православної церкви прототерій Олександр благословив  молоде поповнення на ратну службу в імя Української держави .

Як повідомив заступник обласного військового комісара по роботі з особовим складом полковник Михайло Логвінов,  328 юнаків, призваних із Запорізької області, проходять первинну військово - професійну підготовку  в частинах ЗСУ та  інших військових формуваннях України.

Загалом весною 2015 року лави Збройних Сил України та інших військових формувань поповнять 900 призовників із Запорізької області.

Також продовжується відправка з обласного збірного пункту військовозобов`язаних, призваних по мібілізації під час проведення п'ятої черги  часткової мобілізації. Майже 300 призваних солдатів, сержантів та офіцерів запасу розпочали військову підготовку за визначеними військово – обліковими спеціальностями у навчальних центрах, учбових підрозділах загальновійськових полігонів, вищих навчальних закладах.

Протягом двох останніх днів відправлено дві команди мобілізованих військовозобов`язаних у складі 75-ти осіб, які відбули до навчального центру Сухопутних військ на Львівщину.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також