Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Подарунки від губернатора

1 вересня 2006 - 15:11

Подарунки від губернатора отримали в День знань та з нагоди 45-річчя свого навчального закладу вихованці Матвіївської школи-інтернату Вільнянського району.

Нині в інтернаті живуть і навчаються 265 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. За роки існування навчально-виховного закладу з його стін в доросле життя вийшло понад 2 тисячі юнаків і дівчат.

Нині в школі офіційно поряд з англійською вивчають і другу іноземну – італійську. І це не випадково. Вже кілька років поспіль юні матвіївці влітку їздять на відпочинок до Італії, де живуть в сім'ях, спілкуються зі своїми однолітками. Поїздки для них організовує українсько-італійський благодійний фонд «Набат».

Допомагає матеріально колективу інтернату і бізнесмен з США Гільфорд Ларі. Нинішнього літа на його кошти замінено всі сто старих вікон будівлі інтернату на нові пластикові склопакети.

По-батьківськи піклуються про школу обласна державна адміністрація, УМВС в Запорізькій області, обласна прокуратура, податкова інспекція, обласне товариство «Знання». Всі вони з нагоди свята прийшли до дітей не з порожніми руками.

Голова облдержадміністрації Євген Червоненко вручив окремим учням – переможцям різноманітних конкурсів та змагань – цінні подарунки, а всьому колективу – два телевізори. Як сказав жартома губернатор, «просили один, а я привіз два, зайвим, думаю, не буде».

Євген Червоненко побажав вихованцям, щоб все їхнє подальше життя було таким світлим, як сьогоднішній перший вересневий день.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області