Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі студенти навели лад на території дитячої залізниці

14 травня 2015 - 16:34

За підтримки управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації обласний центр молоді в рамках Всеукраїнської молодіжної акції «Пам’ятати. Відродити. Зберегти» провів молодіжний суботник на території Запорізької дитячої залізниці.

У прибиранні взяли участь студенти  Запорізького національного університету, Запорізького державного медичного університету, Запорізької державної інженерної академії, Запорізького коледжу радіоелектроніки та авіаційного коледжу ім. О.Г. Івченка.

Від обласної влади учасників акції привітала начальник управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова.

- Щиро дякуємо вам за активну життєву позицію, за небайдужість та відповідальність, за те, що ви готові приділити свій час та сили задля доброї справи. Ви, як представники сучасного покоління, повинні берегти та примножувати культурну спадщину свого рідного міста. Тільки разом ми - рушійна сила, і тільки разом ми збережемо красу Запоріжжя, - звертаючись до молоді, наголосила посадовець.

Для Запоріжжя, за словами Наталії Власової, проведення таких молодіжних акцій стало традиційним. Уже не перший рік студенти-активісти за підтримки управління організовують прибирання на дитячій залізниці.  

Партнерами заходу виступили громадська організація «Укропи Запоріжжя» та Запорізький професійний торгово-кулінарний ліцей.

У рамках суботника, крім прибирання території, учасники могли безкоштовно скористатися послугами дозвілля дитячої залізниці та поласувати кулінарною випічкою від партнерів акції.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 811-го дня війни

Наша мета – до кінця року відновити багатоквартирні будинки в Запоріжжі, які значно постраждали від ракетних обстрілів, – Іван Федоров

Фермери прифронтових регіонів можуть безоплатно перевірити стан ґрунтів

«Біжу за героїв – вірю в перемогу, вірю в ЗСУ!»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

єВідновлення в Запорізькій області: майже 700 людей вже отримали компенсації за пошкоджене житло

Впродовж доби окупанти 462 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 810-го дня війни

Робота є, головне – щоб було бажання працювати, – директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік

Іван Федоров про організацію окупантами курортного сезону на ТОТ

Жінки Запорізької області можуть отримати грант на розвиток власної справи

Обрізка та видалення дерев у Запоріжжі: куди звертатися з питаннями