Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Григорій Самардак вручив дітям із сімей бійців-учасників АТО путівки на оздоровлення

2 червня 2015 - 12:21

У День захисту дітей на площі Маяковського відбулася соціальна акція для дітей «Хай сонцю і квітам усміхаються діти!»,  у якій взяв участь  голова облдержадміністрації Григорій Самардак.

Організували акцію Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації та Запорізький обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у рамках роботи щодо надання послуг з соціально-психологічної реабілітації сім’ям учасників АТО, створення умов для сімейного відпочинку та творчого розвитку кожної дитини, формування активної життєвої позиції дітей та підлітків, посилення уваги до питань реалізації прав та законних інтересів дітей, особливо з сімей бійців-учасників АТО, привернення уваги до проблем дітей різних категорій.

Учасниками акції стали родини військовослужбовців-учасників АТО, сім`ї, які знаходяться у складних життєвих обставинах, у т.ч. багатодітні, малозабезпечені, неповні, діти та молодь, прийомні сім’ї.

Крім святкування Дня захисту дітей у цей день дали старт оздоровчої дитячої кампанії. Керівник регіону вручив 75 дітям із сімей бійців-учасників АТО  подарунки та безкоштовні путівки до закладу оздоровлення та відпочинку «Гвоздика», що розташований у Кирилівці. 

- Діти - наше майбутнє. І сьогодні ми робимо все можливе, аби наші діти мали можливість жити, відпочивати та навчатися під мирним небом. Обласна влада приділяє велику увагу цьому питанню та попри складну фінансову ситуацію цього року ми запланували майже 17 мільйонів гривень на оздоровлення дітей. Усього планується оздоровити 95 тисяч дітей. Усі, кому належить відпочинок за бюджетні кошти, отримають таку можливість. Звісно, це стосується і дітей переселенців, і дітей із сімей бійців-учасників АТО. Вже завтра вони поїдуть на море, - заявив Григорій Самардак.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

В Запорізькій області посилять безпекові заходи напередодні Великодніх свят

Перший Саміт миру для України стане платформою, що розпочне майбутній мирний процес

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Запорізький бізнес може долучитися до публічних закупівель через Prozorro Market

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 368 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 798-го дня війни

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів