Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Населені пункти активно оновлюють генплани

5 червня 2015 - 11:22

Селище Семенівка Мелітопольського району невдовзі отримає новий Генплан. Його проект було розглянуто на засіданні архітектурно-містобудівної ради при Управлінні містобудування та архітектури облдержадміністрації, яке відбулось під головуванням начальника Управління, головного архітектора області Олександра Билима.

Члени архітектурно-містобудівної ради схвалили проект генплану, відзначивши високий рівень вирішення архітектурно-планувальних та соціальних питань. Наразі проект погоджено і рекомендовано до затвердження Семенівській сільській раді.

На засіданні також було проведено консультації щодо проектів  містобудівної документації: «Генеральний план міста Дніпрорудне Василівського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту»; «Детальний план території частини центрального кварталу в м. Гуляйполе, в межах вул. Трудової, вул. Спартаківської, пл. Петровського та внутрішньоквартального проїзду до вул. Цвітної »; «Детальний план території земельних ділянок площею 5,6303 га, розташованих на території Малобілозерської сільської ради (за межами населеного пункту) Василівського району Запорізької області».

Члени ради обговорили проблемні питання представлених проектів, висловили зауваження та надали пропозиції щодо їх доопрацювання.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя