Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Для пришвидшення ремонту автодорожники залучають підрядні організації

28 липня 2015 - 10:57

Для пришвидшення ремонту автодорожники залучають підрядні організації

З метою якнайшвидшої ліквідації деформацій дорожнього покриття Службою автомобільних доріг у Запорізькій області на ремонтні роботи залучено, окрім ДП «Запорізький  облавтодор»,  інші підрядні організації.

Так, на автомобільній дорозі загального користування територіального значення Т- 08-03, км 45+140 – км53+412 у с. Кірове нещодавно було проведено роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття на ділянках, більш схильних до руйнувань. Роботи з відновлення дорожнього покриття на замовлення Служби автомобільних доріг у Запорізькій області  виконували бригади сторонніх підрядних організацій - ТОВ «Ремшляхбуд» та ТОВ «Промтехсервіс». У такий спосіб дорожниками було відремонтовано 2 558 м2 дорожнього полотна.

Як показує досвід минулих років, влаштування тонкошарового покриття з асфальтобетону після ліквідації ямковості значно покращує стан доріг та подовжує в рази термін експлуатації доріг.

Крім того, на автодорозі Запоріжжя-Маріуполь у с. Кірове проводились роботи і з ліквідації ямковості залученими підрядними підприємствами спільно з філіями ДП «Запорізький облавтодор».  Було ліквідовано 1 319 кв.м ямковості.

Служба автомобільних доріг у Запорізькій області повідомляє, що у період  з 7.00 до 20.00 28.07.2015р. у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на автомобільній дорозі М-18 Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта, км 288+250 – км 289+655 (шляхопровід м. Запоріжжя) буде обмежено рух автотранспорту, а саме закриття однієї смуги руху (лівої) з влаштуванням двостороннього руху по правій смузі руху та переведенням роботи світлофора з трьохфазного у двохфазний режим згідно з погодженою Управлінням ДАІ ГУМВС України в Запорізькій області схемою організації дорожнього руху.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Я вважаю, що кожен чоловік може себе знайти в Збройних Силах, – майбутній військовослужбовець

Будівництво підземної школи в Біленьківській громаді Запорізького району дозволить забезпечити офлайн-навчанням усіх учнів громади

Як ветеранам і цивільним порозумітися: новий інформаційний проєкт

Запорізьких експортерів запрошують на віртуальну виставку в Йорданії

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 803-го дня війни

Звернення керуючого Запорізькою єпархією Православної церкви України єпископа Фотія напередодні поминальних днів

«Повернення ветерана на робоче місце»: роботодавцям розповіли про працевлаштування та перенавчання

Обласна влада продовжує підтримувати наших військових

Працівники облдержадміністрації долучилися до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

Іван Федоров про першу мобілізацію рф на окупованій частині Запорізької області