Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Григорій Самардак: «Майбутнє України – в надійних руках»

1 вересня 2015 - 17:16

На Запорізькій дитячій залізниці відзначили День знань. Зі святом вихованців закладу прийшли привітати голова облдержадміністрації Григорій Самардак, керівники профільних департаментів ОДА, в.о. начальника Придніпровської залізниці Іван Федорко та багато інших почесних гостей.

Директор дитячої залізниці Михайло Чорненький підкреслив, що сьогодні  заклад співпрацює з більш ніж 80 школами Запоріжжя. Адже ця школа майбутніх залізничників є однією з найбільших в Україні.

За словами в.о. начальника Придніпровської залізниці Івана Федорка, сьогодні кожна залізниця має свою дитячу філію. На Придніпровській  їх навіть дві: в Запоріжжі та Дніпропетровську. Навчання в такій школі є дуже корисним для юнаків та дівчат. Адже всі отримані взимку навички вони реалізовують влітку під час практики, коли працюють на всіх посадах, які існують на звичайній залізниці.

Саме тут дітвора отримує багато навичок, які знадобляться їм у дорослому житті, зазначив керівник області Григорій Самардак.

- Дитяча залізниця  - це кузня кадрів, що готує не тільки фахівців, а ще і справжніх патріотів. У їхніх очах - віра в нашу державу та її майбутнє. Нині ми стоїмо на порозі реформ, які має реалізувати наша держава. В їх основу покладено законність та порядок. Тож дуже важливо, щоб нашу справу продовжували саме фахівці, які вже змалечку знають, чого вони прагнуть, і чітко розуміють, для чого потрібні дисципліна та порядок. Яскравим прикладом такої молоді і є наші майбутні залізничники. Тож, гадаю, майбутнє України – в надійних руках, - заявив голова облдержадміністрації Григорій Самардак.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області