Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

22 листопада – День свободи

22 листопада 2006 - 12:59

Дорогі запорожці!

Від усього серця хочу привітати вас зі святом, якому всього два роки і значення якого більшою мірою усвідомлюють та будуть святкувати наші діти.

Це день, коли ми, українці, незалежно від політичних уподобань та симпатій, стали нацією та сказали владі, що не можна обдурювати народ та маніпулювати його думкою.

Майдан породив нове обличчя України. Світ побачив нову країну, сучасну націю, яка здатна бути органічною частиною Європи. І це, на мою думку, є найголовнішим уроком дворічної давнини. Уроком, який я на посту губернатора намагаюся втілювати в життя кожен день. Консолідація всіх сил суспільства в ім'я майбутнього України, її свободи, незалежності та європейського розвитку – цінності, народжені Майданом.

Я гордий з того, що був одним з лідерів Помаранчевої революції. Та не менш того гордий, що є вашим губернатором, і тим, що після приїзду до Запоріжжя мені вдалося продемонструвати приклад толерантності та бажання об'єднати людей. Не випадково наша область отримала нагороду ОБСЄ після парламентських виборів.

День свободи – це не день перемоги однієї політичної сили над іншою. Це свято, яке демонструє світу, що Україна – вільна та демократична держава і буде залишатися такою, незалежно від того, які політичні кольори при владі.

Вітаю вас, дорогі запоріжці, зі святом! Бажаю вам і далі нести споконвічне прагнення до волі, подавати приклад консолідації та єднання в ім'я демократії та кращого майбутнього!

Ми всі – український народ, і це найголовніше. Слава Україні!

 

Голова Запорізької
державної адміністрації
Євген Червоненко

 

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області