Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Під час зарядки держслужбовці та спортсмени показали, як працювати в команді

11 вересня 2015 - 10:53

Напередодні Дня фізичної культури і спорту на площі перед будівлею облдержадміністрації відбулося спортивно-масове свято «Зарядка» за участю керівництва і співробітників облдержадміністрації та обласної ради, спортсменів. Захід відкрив заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін.

- У всі часи спорт об’єднував людей. Наприклад, у давнину під час Олімпійських ігор припинялися всі війни та зіткнення. Тож маю надію, що і в Україні спортивні заходи з’єднають людей, і в нашій державі пануватимуть мир, спокій та злагода, - зазначив Едуард Гугнін.

Зарядку для присутніх провели олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Ольга Стражева, багаторазовий призер чемпіонатів Європи та світу з греко-римської боротьби В’югар Рагімов, заслужений майстер спорту України з тхеквондо Ольга Черкун-Баранець, дворазовий призер чемпіонату Європи з греко-римської боротьби серед кадетів Парвіз Насібов, багаторазова призерка чемпіонатів Європи з дзюдо Марина Черняк, переможець відкритого континентального Кубка світу з дзюдо Вадим Синявський, чемпіонка світу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору Інна Черняк, багаторазовий переможець та призер етапів чемпіонату світу з дзюдо Станіслав Бондаренко, переможець чемпіонату Європи з тхеквондо Максим Домінішин, чемпіонка світу та Європи з ушу Тетяна Кондратьєва, переможець кубків Європи з дзюдо Семен Ракіта, призер чемпіонату світу та Європи серед кадетів з дзюдо Богдан Зусько, а також збірна команда Запорізького національного технічного університету.

За словами начальника Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА Наталії Власової, під час зарядки держслужбовці та спортсмени своїм прикладом показали, як працювати в команді. Адже всі присутні - за здоровий спосіб життя, високий рівень фізичної культури та досягнення результатів - як у спорті, так і в роботі. Така зарядка для держслужбовців у Запоріжжі відбувається вже вдруге. Крім того, подібні заходи пройшли в усіх навчальних закладах та на підприємствах області.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку