Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

До уваги зацікавлених осіб!

До уваги зацікавлених осіб!

28 вересня 2015 - 16:13

09 жовтня 2015 року м. Миколаєві Миколаївської області відбудеться інвестиційний Форум «Миколаївщина – надійний партнер», метою якого є поширення позитивного досвіду регіону з реалізації інвестиційних проектів за участю іноземних та вітчизняних інвесторів.

Тематика заходу відноситься до останніх тенденцій, процесів, що відбуваються в Україні, і дозволить всебічно розкрити потенціал регіону, який прагне до реалізації. Під час Форуму його учасники матимуть можливість обговорити нагальні питання для подальшого ділового та інвестиційного співробітництва.

До участі у Форумі запрошено представників державних та місцевих органів влади, дипломатичного корпусу, а також фінансових організацій, українських та зарубіжних компаній, науковців та засоби масової інформації.

В рамках Форуму заплановано 4 тематичні блоки: «Миколаївщина – транспортний хаб України»; «Зелена» енергетика – екологічні технології»; «Агропромисловий комплекс – запорука розвитку регіону»; «Миколаївщина – територія, приваблива для туризму та відпочинку».

Під час Форуму планується відкриття заводу з виробництва електроенергії з біогазу, який побудовано компанією ТОВ «ЛНК», а також 5-ої черги морського перевантажувального терміналу ТОВ «Евері».

Координацію організаційних питань здійснює Департамент економічного розвитку, торгівлі та туризму Миколаївської облдержадміністрації, участь у зазначених заходах просимо підтвердити до 01.10.2015 із зазначенням посади та контактних телефонів за телефонами (тел. +38 (0512) 37-09-32; 37-43-98 або на email: есоnom@mk.gov.ua). 

Читайте також

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді