Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Євген Червоненко привітав запорізьких спортсменів із перемогою,

13 грудня 2006 - 16:12

6-10 грудня 2006 року в м. Гельсінкі (Фінляндія) відбувся чемпіонат Європи з плавання. Запоріжанка Ірина Амшеннікова (тренер – Анатолій Журавльов), майстер спорту України міжнародного класу з плавання, вихованка спортивного клубу «Мотор-Січ» завоювала бронзову та дві срібні медалі.

Євген Сотніков (тренери – Олександр Воронін, Андрій Курганський), майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо, вихованець спортивного клубу «Металург» ВАТ МК «Запоріжсталь» виборов срібну медаль в Абсолютному чемпіонаті Європи з дзюдо. Чемпіонат проходив 7-10 грудня 2006 року в м. Новий Сад (Сербія).

Голова облдержадміністрації Євген Червоненко привітав спортсменів із перемогою:

 

«Дорогі Ірино та Євгене!

Із щирою радістю вітаю вас із високими результатами, досягнутими в чемпіонатах Європи з плавання та дзюдо. Знаю, що почесні нагороди ви здобули завдяки напруженим тренуванням, силі волі та вірі в перемогу. За вас уболівала Україна та рідний Запорізький край.

Впевнений, завдяки таким талановитим спортсменам Запоріжжя незабаром набуде слави колиски Олімпійських чемпіонів. Переконаний, що Ви обов'язково отримаєте ще не одну золоту медаль і не раз звучатиме гімн України на честь вихованців спортивних клубів Запоріжжя.

Хочу висловити глибоку вдячність тренерам – А. В. Журавльову, О.П. Вороніну, А.В. Курганському. Ви робите благородну справу – передаєте свою майстерність, вкладаєте сили і душу в своїх вихованців, направляєте та підтримуєте їх на шляху до нових звершень.

Ще раз вітаю і бажаю терпіння та завзяття в тренуваннях, впевненості та успіхів під час змагань, міцного здоров'я і головне – перемог!»

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

Читайте також