Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Євген Червоненко: «Благодійні заходи покликані консолідувати як простих запоріжців, так і регіональну еліту»

18 грудня 2006 - 17:26

Новорічний благодійний бал вперше відбувся в Запоріжжі під патронатом голови облдержадміністрації Євгена Червоненка за участю ряду громадських організацій. Разом з губернатором бал відвідали і його заступники.

Головною метою заходу організатори визначили акумуляцію доброчинних внесків для будівництва «Лікарні майбутнього», а також для надання допомоги хворим дітям і дітям-сиротам. У концертному залі ім. Глінки зібрались близько 500 меценатів – представників органів виконавчої влади і місцевого самоврядування, промислових і фінансових кіл, малого і середнього бізнесу, творчої інтелігенції, науковців.

Євген Червоненко щиро привітав людей з добрим серцем і чистою душею – організаторів і учасників благодійного балу і власним прикладом закликав їх примножувати доброчинні справи на благо регіону. Серед приватних осіб він особисто зробив найбільший грошовий внесок у його фонд .

- Благодійні заходи покликані консолідувати як простих запоріжців, так і регіональну еліту спрямувати наші зусилля на вирішення болючих проблем області, - підкреслив губернатор. Він також наголосив, що представники різних політичних партій, залишивши свої ідеологічні уподобання за межами концертного залу ім. Глінки, продемонстрували єдність у своєму бажанні допомогти самим соціально незахищеним жителям області – знедоленим дітям.

Шановні гості заходу мали нагоду відвідати «Музичний вернісаж» за участю провідних митців обласної філармонії, взяти участь у благодійному аукціоні картин запорізьких художників, побувати у майстер-класі уславлених виконавців бальних танців.

За інформацією організаторів, на балу вдалося зібрати понад 45 тис. грн. благодійних коштів.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області