Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Григорій Самардак вручив посвідчення Мелітопольського міського голови Сергію Міньку

20 листопада 2015 - 12:55

Голова облдержадміністрації Григорій Самардак взяв участь у сесії Мелітопольської міської ради, на якій були оголошені результати другого туру виборів міського голови. Заступник голови територіальної виборчої комісії Світлана Солом'яна зачитала протокол і постанову про реєстрацію міським головою Мелітополя Сергія Мінька. Останній приніс присягу перед присутніми депутатами та отримав службове посвідчення від очільника області.

- Кожен житель нашої області очікує змін на краще. І ми не можемо підвести наших земляків. Наша держава зараз переживає важкі часи. Але дуже важливо розуміти, що нам вдалося зробити головне - зберегти мир і порядок на запорізькій землі. Наразі у нас великі плани щодо змін у країні. Наше завдання - побудувати нову європейську державу з гідним рівнем соціального захисту та заробітної плати. Державу, де народжуваність перевищуватиме смертність,  де людина, коли виходить на пенсію, каже, що життя тільки починається. Реформи - це завжди важко, але без них неможливо побудувати нову країну. Нині тривають реформи децентралізації, охорони здоров'я, освіти, правоохоронних органів - усі ці зміни відбуваються комплексно. І в цій справі ми будемо спиратися на таких керівників як Сергій Мінько. Особисто я знаю його понад 15 років, він справжній патріот Запорізького краю. Тому закликаю всі політичні сили відкинути свої амбіції, знайти взаєморозуміння та консолідовано працювати на благо Мелітополя, - наголосив Григорій Самардак.

Новообраний міський голова також виступив перед присутніми з  промовою, закликавши всіх до об’єднання та до спільної роботи.

Присутні вшанували хвилиною мовчання всіх тих, хто протягом останніх двох років віддав життя за свободу і незалежність України.



Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня війни

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн