Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька область – у числі кращих за результатами залучення контрактників

6 квітня 2016 - 11:46

Про це повідомив під час брифінгу в облдержадміністрації заступник обласного військового комісара по роботі з особовим  складом полковник Михайло Логвінов.

Так, у  Запорізькій області за перший квартал цього року на військову службу за контрактом відправлено 681 особу, що становить 82% до планового завдання. За цим показником область посіла друге місце серед регіонів, які входять у зону оперативного командування «Схід» (на першому місці – Дніпропетровська область). 

Найвищих результатів по залученню на контрактну службу досягли в Бердянську (153%), Токмаку (112%), Мелітополі (108%), Дніпровському  районі м.Запоріжжя (107%), Бердянському районі (106%). На 100% справилися з плановим завданням у Комунарському та Шевченківському районах  м. Запоріжжя, Токмацькому та Великобілозерському районах.

Натомість серед аутсайдерів - Веселівський (41,7%),  Гуляйпільський (41,7%) райони, м.Енергодар (40%), Чернігівський (34,8%) та Новомиколаївський (29%) райони.

Тим часом військові комісаріати  продовжують роботу щодо залучення  громадян на службу за контрактом. За словами офіцера, орієнтовне завдання на ІІ квартал — відібрати 600 кандидатів.  

- Контрактники – це головне джерело підвищення боєздатності Збройних Сил і обороноздатності країни. Тому ця робота буде системною. Щомісяця  проводитиметься по два цикли відправки кандидатів до учбових центрів, це приблизно по 100 чоловік. П’ятий цикл відправки заплановано на 13 – 15 квітня, - повідомив полковник Логвінов.

Крім цього, військкомати готуються до проведення сьомої мобілізації. Офіцер запевнив, що в області до цього стовідсотково готові, враховуючи досвід та напрацювання у ході попередніх шести хвиль. У найближчі місяці буде демобілізовано понад 2 тисячі військовозобов’язаних жителів області, які були призвані під час четвертої хвилі мобілізації.

 

Управління у справах преси та інформації

 

Переглянути трансляцію можна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=8V9xdqqfa0M

Читайте також

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області